Destacats

El RCD Mallorca empata davant la UD Las Palmas

El conjunt vermell suma un punt en l'Estadi de Gran Canària

Empat del RCD Mallorca enfront de la UD Las Palmas en l'Estadi de Gran Canària en l'arrencada de LaLiga EA Sports. Jonathan Viera va obrir el marcador després de convertir un penal en el minut 33 de partit. L'equip dirigit per Javier Aguirre va poder posar les taules minuts més tard, però Vedat Muriqi va fallar des dels onze metres. Va ser el capità mallorquinista, Antonio Raíllo, l'encarregat de posar la igualada en el lluminós després d'un córner botat per Sergi Darder. D'aquesta manera, l'equip dirigit per Javier Aguirre suma un punt en el primer partit de la temporada 2023/24.

La primera jugada de perill del RCD Mallorca arribaria en el minut 22 de partit després d'una gran deixada de Muriqi a Dani Rodríguez, que el tigre de Betanzos remataria al pal dret de la porteria defensada per Álvaro Vallés. Minuts més tard, el col·legiat assenyalaria penal a favor de la UD Las Palmas després d'una trepitjada de Copete a Sandro. Jonathan Viera seria l'encarregat de convertir la pena màxima i, per tant, de posar el 1-0 en el marcador. En el minut 39 l'àrbitre tornaria a assenyalar penal, però, aquesta vegada, a favor del RCD Mallorca després d'una trepitjada de Kirian sobre Amath. Muriqi llançaria el penal, però estavellaria l'esfèric al travesser. Ja en el temps afegit, Amath marcaria el 1-1, però el gol seria anul·lat per fora de joc.

En l'arrencada de la segona part, Aguirre va decidir donar entrada a Antonio Raíllo i a Sergi Darder en substitució de Copete i Gio. En el minut 52 de partit, el RCD Mallorca tindria una nova oportunitat per a posar les taules en el lluminós a través de les botes de Manu Morlanes, però no aconseguiria batre al portera canari. En el minut 60 del duel l'intentaria Dani Rodríguez amb un tret des de fora de l'àrea, que molt a prop va estar de colar-se dins de la porteria. El gol vermell arribaria després d'un córner botat per Darder que culminaria amb un gran remat de cap de Raíllo al pal esquerre Vallés. En el tram final del partit, el RCD Mallorca gaudiria de nombroses ocasions per a poder emportar-se la victòria, però no aconseguiria materialitzar-les.

.UD Las Palmas: Álvaro Valles; Álvaro Lemos, Álex Suárez, Saúl Coco, Sinkgraven (Sergi Cardona, 64'); Loiodice, Javi Muñoz, Kirian (Mfulu, 85'); Jonathan Viera, Sandro y Marc Cardona (Munir, 64').

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Gio (Raíllo, 46'), Valjent, Copete (Darder, 46'), Jaume Costa; Mascarell (Samú Costa, 60'), Morlanes (Javi Llabrés, 85'), Dani Rodríguez; Amath (Larin, 60') y Muriqi.