Victòria y molts d'anys

Triomf (3-2) davant Osasuna gràcies als gols de Nastasic, Raíllo i Dani Rodríguez

El RCD Mallorca tanca l'any 2023 amb un triomf (3-2) a casa enfront de CA Osasuna gràcies als gols de Matija Nastasić , Antonio Raíllo i Dani Rodríguez.

L'equip de Javier Aguirre ha estat el que ha portat la iniciativa en els primers minuts de la trobada, però en el minut 7, una falta en la frontal de l'àrea a favor d'Osasuna ha significat el primer gol de la nit: un tret potent de José Arnaiz va ser aturat per Pedrag Rajković, però en el rebutg estava Pablo Ibáñez per marcar el 0-1.

La resposta de l'equip local ha estat instantània i només cinc minuts més tard ha empatat a través d'un cop de cap inapel·lable de Nastasić a la sortida d'un córner botat per Dani Rodríguez.

A partir d'aquest moment, les ocasions del conjunt mallorquí s'han anat sumant als peus de Maffeo, Jaume Costa, Antonio Sánchez i Larin, però es va arribar al descans amb 1-1.

En els primers minuts de la segona part, l'equip dirigit per Aguirre ha continuat intentant-lo amb diversos centres laterals de Costa. Però ha estat per l'altre carril per on ha arribat el segon punt per als mallorquinistes: una internada per la dreta de Maffeo ha acabat als peus de Dani Rodríguez perquè aquest, a través d'un tret creuat, batés a Sergio Herrera.

El festival del tigre de Betanzos no ha acabat allí i nou minuts més tard, ha posat una pilota al capdavant de Raíllo perquè el capità marqués el tercer. No obstant això, quan el partit semblava acabat, ha arribat el gol d'Osasuna, per mediació de Raúl García, per a retallar distància i ficar por als aficionats balears.

El Mallorca ha acabat defensant amb dents i ungles els últims minuts i s'ha emportat els tres punts en l'últim partit de l'any.