Cròniques cantera

Victoria del Juvenil A del RCD Mallorca davant el Girona FC (3-2)

Els de Carlos Muñoz s'imposen al conjunt català en el qual va ser un gran partit d'anada i volta

El Juvenil A del RCD Mallorca va aconseguir la victòria en el primer partit de l'any davant el Girona FC (3-2). Els de Carlos Muñoz van realitzar una molt bona primera meitat, però una bona reacció visitant va deixar el partit igualat fins que, en la recta final, Erik Quevedo va decantar la trobada per als locals. Tres punts molt valuosos per a seguir en la zona alta de la classificació i començar el 2023 amb bon peu.

El RCD Mallorca va començar el partit amb les idees clares i amb un joc combinativo que es va transformar en el primer tant del partit abans d'arribar al deu de la primera part. Després d'una jugada embrollada dins de l'àrea, Bruno Calcagno va tenir l'habilitat de superar als defenses i a Lucas García per a anotar el primer de la trobada. Vint minuts després va anar Woiski l'encarregat d'anotar el punt vermell. El davanter va creuar la pilota impossible per al meta blanc-i-vermell.

Complerta la mitja hora de partit van ser els visitants els qui van aprofitar una bona jugada per a retallar distàncies. Albert va aprofitar un error defensiu per a batre a Marc Monedero i estrènyer el resultat. En el qual estava sent un partit d'anades i vingudes, amb el 2-1, es va arribar al descans. Després de la represa, poc va trigar el Girona FC a empatar la trobada. Albert García va ser l'encarregat, per segona vegada, de perforar la meta vermella. Després d'una bona jugada individual va aconseguir posar la igualada en el marcador.

Ja en la recta final i després d'oportunitats per a tots dos equips, Erik Quevedo va aconseguir anotar el punt definitiu perquè els vermells sumessin els tres primers punts del 2023. Encara així, Marc Monedero es va vestir d'heroi per a tapar el punt de l'empat. El porter va treure una bona mà en el 88 evitant així que el resultat es tornés a igualar.

RCD Mallorca: Marc  Monedero, Carles Sogorb, Santi Avila, Pablo Moyá, Erik Quevedo, Martí Payeras, Adrián Gómez, Jan Salas, Woiski, Bruno Calcagno, Víctor Lázaro

Sustitucions: Diego López (58'), Baratucci (58'), Llabrés (72'), Dani García (80')

Girona FC. : Lucas García, Marc Aznar, Mousta Bah, Gerardo Pedroza, Biel Borra, Pablo Calvete, Erik García, Luka Managze, Albert García,  Iker Vazquez

Sustitucions: Jan Gimenez (67'), Hugo García (67'), Mousta (74')

Goles : Bruno Calcagno, 1-0 (9'); Woiski, 2-0 (28'); Albert, 2-1 (31'); Albert, 2-2 (48'), Erik Quevedo, 3-2 (86')