Destacats

Victoria de prestigi del RCD Mallorca davant el Reial Madrid

Els vermells van vèncer 1-0 al conjunt blanc

El RCD Mallorca va vèncer 1-0 al Reial Madrid C.F en el partit corresponent a la jornada 20 de la lliga Santander disputat a l'Estadi Mallorca Son Moix. Un gol en el minut 13 de Nacho en pròpia porta va donar la victòria als vermells. D'aquesta manera, els de Javier Aguirre sumen 28 punts i se situen dècims en la taula.

En la primera part, el conjunt vermell va sortir amb una gran intensitat i dominant totes les facetes del joc. En el minut set del duel va arribar el primer avís del RCD Mallorca després de un lliure directe de Kang In Lee, que va atrapar en dos temps el porter blanc, Lunin. Minuts més tard, arribaria l'únic tant del partit, que després d'un centre de Dani Rodríguez, cabotejarien la pilota simultàniament a porta Muriqi i Nacho, però finalment seria gol autgol del jugador del Reial Madrid. En el minut 36 de partit, ho intentaria Rodrygo des de fora de l'àrea, però el tret marxaria desviat. Una primera part que finalitzava sense arribades de perill per part dels d' Ancelotti i amb una gran solidesa defensiva dels d'Aguirre.

En el segon temps, Ancelotti va optar per moure la banqueta a la recerca de la remuntada. En el minut 56' l'Hernández Hernández xiularia penal a favor del Reial Madrid després d'un xoc entre Vinicius i Rajkovic. Un penal executat per Marco Asensio, però que el porter vermell aconseguiria atrapar sense problemes. Deu minuts més tard, arribaria l'atac més perillós del Reial Madrid per part de Vinicius que executaria un disparar ras en l'àrea molt perillós. Malgrat les contínues envestides en els minuts finals del partit, la sòlida defensa del RCD Mallorca no va deixar al Reial Madrid aconseguir igualar el resultat. D'aquesta manera, el RCD Mallorca aconsegueix la quarta victòria consecutiva a casa.

RCD Mallorca: Rajkovic; Gio, Nastasic, Raíllo, Maffeo, Jaume Costa; Baba (Battaglia, m.78), Gallarreta (Grenier, m.92), Dani Rodríguez (Amath, m.67), Kang In Lee (Antonio Sánchez, m.78) y Muriqi.

Real Madrid C.F: Lunin; Carvajal, Nacho, Rüdiger, Camavinga; Tchouameni (Kroos, m.71), Valverde (Modric, m.64), Ceballos (Alaba, m.71); Asensio (Mariano, m.70), Vinicius y Rodrygo.