PRIMER EQUIP

Victòria 5-0 en el primer partit de la pretemporada

El RCD Mallorca 2018-19 ha arrencat la pretemporada amb un triomf clar contra el CE Felanitx, equip del grup balear de la Tercera divisió, per 5-0. Vicente Moreno ha alienat a dos equips diferents en els primers 90 minuts d'aquesta fase de preparació per a La Lliga 123.

Al primer temps, el RCD Mallorca ha dominat el partit i ha gaudit de bones ocasions per obrir el marcador. Carlos Castro ha tingut dues bones ocasions després de sengles accions personals. Àlex López, Joan Sastre, Xisco Campos i Lago Junior també han gaudit d'oportunitats per marcar i deixar el resultat encarrilat en els primers 45 minuts de partit.

Amb l'equip totalment renovat, Abdon Prats ha obert el marcador a la primera acció del segon temps. Stoichkov ha obert a banda dreta i la jugada de Fran Gámez ha estat culminada per Abdon Prats en què ha estat el primer gol de la pretemporada. Al minut 51, Buenacasa ha estat l'autor del 2-0 després d'entrar bé per banda esquerra i definir bé en l'un contra un amb el porter del CE Felanitx. El jugador aragonès també ha estat protagonista en el 3-0 després d'una bona acció personal també per banda esquerra. Al minut 61, el seu centre ha estat ben controlat per Stoichkov, que ha rematat a gol davant el porter. L'encert de Buenacasa s'ampliaria després d'empènyer a gol una pilota centrada per Salva Ruiz en el minut 77. Al minut 88, Abdon Prats ha tancat el marcador després de culminar una bona acció col·lectiva. Stoichkov ha assistit a Prats en el dos contra un amb el porter.

Onze primera part: Parera, Sastre, Camps, Núñez, Bonilla; Faurlin, Salva Sevilla, Pablo Valcarce, Lago Junior; Carlos Castro i Àlex López.

Onze segona part: Montagud, Fran Gámez, Russo, Raíllo, Salva Ruiz; Dani Rodríguez, Marc Pedraza, Aridai, Sergio Buenacasa; Stòitxkov i Abdon.

Gols: 1-0, Abdon Prats, minut 45; 2-0, Buenacasa, minut 51; 3-0, Stòitxkov, minut 61; 4-0, Buenacasa, minut 77; 5-0, Abdon Prats, minut 88.