Destacats

Victoria 3-0 del RCD Mallorca contra el Platges de Calvià

El conjunt de Vicente Moreno ha guanyat al Platges de Calvià per 3 gols a 0 en el seu segon partit de pretemporada. Els 3 gols han arribat en la primera meitat. Budimir va obrir el marcador als 34 minuts de joc. El croat va rematar de cap al fons de la xarxa després d'un bon centre lateral. El segon gol del conjunt vermell arribaria als 41 minuts. Pablo Chavarría ha empès a gol un bon centre de Baba. 4 minuts després, Dani Rodríguez ha marcat el tercer amb un bon tir des de fora de l'àrea. Amb 3-0 s'arribaria al descans del partit.

En la segona meitat el RCD Mallorca ha continuat amb la possessió de la pilota i cercant la porteria de Sabater, però el Platges de Calvià s'ha defensat bé per a acabar el partit amb el resultat que es va arribar al descans.

RCD Mallorca 1a part: Parera, Pierre, Xisco Campos ©, Raillo, Gámez, Baba, Señé, Dani Rodríguez, Lago Junior, Chavarría i Budimir.

RCD Mallorca 2a part: Reina ©, Sastre, Valjent, Prada, Ocaña, Pedraza, Salva Sevilla, Febas, Moyita, Enzo, Álex Alegría.

Gols: 1-0, Budimir, 34’. 2-0, Pablo Chavarría, 41’. 3-0, Dani Rodríguez, 45’.