PRIMER EQUIP

Victòria 2-0 del RCD Mallorca contra el Málaga CF

El RCD Mallorca ha sumat la tercera victòria de pretemporada en quatre partits. El conjunt de Vicente Moreno s'ha imposat al Málaga CF per 2 gols a 0 al Marbella Football Center, en el primer partit en terres andaluses.

Salva Sevilla i Lago Junior van tenir les dues ocasions més clares de la primera meitat, però el marcador no es va moure i es va arribar al descans amb empat a zero. A la volta de vestuaris, Lago avançaria al RCD Mallorca en rematar al fons de la porteria un bon centre des de la dreta de Fran Gámez en la primera jugada d'atac de la segona meitat.

En el minut 90, Budimir sentenciaria el partit amb el 2 a 0 després de culminar una bona jugada col·lectiva. Amb aquesta victòria, el conjunt vermell suma 3 triomfs i 1 empat en els 4 partits de pretemporada disputats fins al moment.

RCD Mallorca: Parera, Sastre, Valjent, Raíllo ©, Fran Gámez, Baba, Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Lago Junior, Pablo Chavarría, Álex Alegría.

També van jugar: Reina, Xisco Campos ©, Lumor, Prada, Señé, Enzo, Febas, Moyita, Ante Budimir, Zlatanovic.

Gols: 1-0, Lago Junior, 46’. 2-0, Ante Budimir, 90’.