Juvenil Div. Honor

Victòria 1-3 del RCD Mallorca DH en el derbi contra el Sant Francisco

El RCD Mallorca Juvenil DH s'ha imposat 1-3 en el derbi contra el CD San ​​Francisco després de jugar amb un menys des del minut 15 per l'expulsió de Matas. Tot i això, el juvenil mallorquinista ha dominat el partit i ha aconseguit avançar-se al marcador a la mitja hora de partit gràcies a gol de García en pròpia porta després d'un fort remat de Pau Ramon. No obstant això, al minut 34', Elías ha transformat una pena màxima per a l'equip franciscà que ha aconseguit anivellar el marcador. La rèplica mallorquinista no s'ha torbat en arribar després d'un gol de Pablo Ramón al minut 44. Els dos entrenadors han fet canvis en els seus equips i la sentència per part del Juvenil DH del RCD Mallorca ha arribat en el minut 86. Thomas Iaquinto ha marcat l'1-3 després d'una bona jugada personal. El triomf per 1-3 suposa començar la temporada amb bon peu i encarar de manera positiva la segona jornada en què es rebrà al Reus a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio.

CD San ​​Francisco: Palma, Carlos (Moisès, 85 '), Víctor, García (Cano, 77'), Ismael, Óscar, Mario (Juanma, 70 '), Alorda (Ismael, 71'), Ivan, Elías, Markuss

RCD Mallorca DH: Diego, Tomàs, Matas, Pau Ramon, Raúl Prada, Xavi Sintes, Montalbán (Miquel, 63 '), Llabrés, Gálvez (Gayà, 26'), Thomas Iaquinto, Mercadal (Mario, 76 ').

Gols: 0-1 García (pp), 31 '; 1-1 Elías (p), 34 '; 1-2 Pau Ramon, 44 '; 1-3 Thomas Iaquinto, 86 '.

Àrbitre: Adam Rivas Piñeiro