Destacats

Valjent i Trajkovski a un pas de la Eurocopa

Lago Junior esperarà per debutar amb Costa d'Ivori

Els jugadors del RCD Mallorca, Martin Valjent i Aleksander Trajkovski, estan a un sol pas de classificar a les seves seleccions per a disputar l'Eurocopa del pròxim any. El central va jugar tot el partit amb Eslovàquia davant Irlanda que van guanyar els balcànics en el torn de penals. Per part seva, Trajkovski també s'ha classificat per al playoff final de classificació per a l'Euro després de guanyar a Kosovo.

Lago Júnior no va debutar en la seva primera convocatòria amb Costa d'Ivori en l'empat a un davant Bèlgica. El combinat africà disputarà un segon amistós davant la Japó de Take Kubo. Per part seva, el migcampista vermell Iddrisu Baba disputarà amb Ghana un amistós davant Mali.

Martin Valjent
Últim partit: Eslovàquia 0-0 Irlanda
Data: dijous, 8 d'octubre 2020
Martin Valjent va jugar 120 minuts amb Eslovàquia en la victòria per penals contra Irlanda en la fase de classificació per a l'Eurocopa. Després d'un partit igualat, els locals varen guanyar 4-2 en els penals i ara s'enfrontaran en el play-off final contra Irlanda del Nord per a tenir un lloc en la pròxima Euro.

Aleksandar Trajkovski
Últim partit: Macedònia del Nord 2-1 Kosovo
Aleksandar Trajkovski va disputar els últims minuts del duel entre Macedònia del Nord i Kosovo, que van guanyar els locals 2-1. El gol inicial del partit va arribar a favor de Macedònia per una diana en pròpia porta de Benjamin Kololli. Florent Hadergjonaj va igualar en el minut 29, però Krste Velkoski va anotar el gol decisiu quatre minuts després. Macedònia del Nord s'enfrontarà ara a Geòrgia en la final del play-off per a un lloc en l'Eurocopa.

Lago Junior
Últim partit: Bèlgica 1-1 Costa d'Ivori
Lago Júnior no va jugar amb Costa d'Ivori en l'empat, 1-1, contra Bèlgica. El partit va ser el primer de dos amistosos per Els Éléphants que s'enfrontaran al Japó el dia 13.