Destacats

Triomf de mèrit del RCD Mallorca en Ipurua

L'equip de Vicente Moreno suma la primera victòria lluny de Son Moix després de superar a la SD Eibar (1-2)

Els primers tres punts com a visitants van arribar en Ipurua. El RCD Mallorca ha vençut a la SD Eibar per 1 a 2 gràcies als gols de Dani Rodríguez i Take Kubo. Pedro Bigas va descomptar per als locals en el temps afegit.

Va començar amb ritme alt el partit, amb el conjunt vermell ben plantat i amb ganes de demostrar des de l'inici que anava a cercar els tres punts. Als 4 minuts arribaria la primera ocasió clara per al Real Mallorca. El Cucho ho intentava amb un tir creuat davant el qual responia bé el porter Dmitrovic. Set minuts després, l'equip local avisava amb una pilota al pal després d'un servei de falta de Cote.

En el minut 42 de la primera part, Dani Rodríguez marcaria de falta el seu cinquè gol de la temporada. Amb el 0 a 1 s'arribaria al descans del partit.

En la segona part, l'SD Eibar ha intentat arraconar al seu rival en l'àrea, però l'equip de Vicente Moreno ha sabut mantenir-se ordenat enrere i buscant contres amb el Cucho i Take. En el minut 65, el davanter colombià ha pogut sentenciar el partit després d'una bona jugada, però la pilota va marxar fora.

A dotze minuts del final arribaria el segon gol per al RCD Mallorca. Take Kubo ha marcat el seu tercer gol de la temporada amb un bon xut amb la cama dreta des de fora de l'àrea. Amb el 0-2, l'SD Eibar s'ha bolcat a l'atac i en el minut 92, Pedro Bigas va anotar de cap el 1-2 amb el qual s'arribaria al final del partit.

RCD Mallorca: Reina, Raillo, Valjent, Sedlar, Lumor, Pou, Bava, Dani Rodríguez, Take Kubo (82’ Ki), Cucho Hernández (85’, Chavarría), Budimir (72’ Llac Júnior).

SD Eibar: Dmitrovic, Bigas, Oliveira, Cote, Arbilla, Diop (56’ Expósito), Cristóforo (75’ Escalante), Orellana, Pedro León (56’ De Blasis), Charles, Sergi Enrich.

Gols: 0-1, Dani Rodríguez, 42’. 0-2, Take Kubo, 78’. 1-2, Pedro Bigas, 93’.