Repartiment de punts a Vallecas

Un gol al minut 102 priva el RCD Mallorca de la seva segona victòria de latemporada

El conjunt mallorquí ha tengut un complicat inici de partit a causa de la gran pressió del Rayo Vallecano. En el minut 4 de partit s'ha avançat el conjunt madrileny amb una gran jugada de Sergio Camello, que assisteix a Álvaro García perquè aquest batés a Rajkovic amb una excel·lent definició.

En el minut 11, Jaume Costa ha demanat el canvi per unes molèsties. En el seu lloc ha entrat Toni Lato.

A causa de les altes temperatures, en el minut 28 s'ha realitzat una pausa d'hidratació, on s'ha vist a Javier Aguirre donant ordres als seus per a intentar mantenir més la pilota. La xerrada del mexicà ha donat els seus fruits ja que, només un minut més tard, el Mallorca ha tengut la seva primera ocasió quan Dani Rodriguez ha intentat un tir llunyà que s'ha anat lleugerament per dalt de la porteria rayista.

En el minut 39, Unai López ha estavellat la pilota en la fusta després de llançar una falta a escassos metres de la frontal de l'àrea. En el 42 l'àrbitre ha amonestat a Unai López després d'una dura entrada a Sergi Darder. Aquesta falta ha estat llançada per Dani Rodriguez i, després d'una pentinada de Abdón Prats, Muriqui ha aconseguit rematar per a posar l'empat en el marcador. Al principi l'àrbitre l'ha anul·lat per fora de joc, però finalment ha estat concedit després de la revisió del VAR.

Després del descans, l'equip ha intentat fer una passa més, però han estat els locals els que han tengut la primera als cinc minuts del segon temps, quan Kike García ha rematat a porteria buida una pilota per sobre de l'arc de Rajkovic. Però quan menys semblava que podia arribar el gol balear, Sergi Darder en el 59 s'inventa una passada màgica, deixant Antonio Sánchez davant la porteria rival. El 18 mallorquinista defineix a la perfecció per a posar en avantatge als seus.

El Rayo ha realitzat un segon tir a la fusta. En aquesta ocasió era el migcampista Pathé Ciss qui ha estat a punt de marcar el gol de l'empat. En els darrers minuts del partit, els vermells han estat molt ordenats defensivament i pràcticament no han concedit ocasions al rival, fins que en el minut 99 ha arribat la polèmica. El col·legiat ha assenyalat penal a favor del Rayo Vallecano després d'una mà de Gio González. En primera instància l'aturava el porter serbi del RCD Mallorca, però l'àrbitre el feia repetir a causa de la posició avançada d'aquest. Falcao no tornava a perdonar i segellava el 2-2 final.

Fitxa tècnica:

Rayo VallecanoDimitrievskiIván BalliuAridane (Jorge de Fruits min 71), Florian LejeunePacha Espino; Unai López (Óscar Trejo min 60), Pathé CissIsi PalazónKike Pérez (Óscar Valentín min 60), Álvaro García; i Sergio Camello Raúl de Tomás min 60).

RCD Mallorca: RajkovicGio GonzalezValejentNastasic, Jaume Costa (Lat min 11); Antonio Sánchez (Omar Mascarell min 64) , Samú Costa, Sergi Darde, Dani RodriguezAbdón Prats (Amath Ndiaye min 64) i Muriqui.

Gols: 1-0, min 4: Álvaro García. 1-1, min 44: Muriqui. 1-2, min 59: Antonio Sánchez. 2-2,
min 102: Falcao.

Àrbitre: Mario Melero López (comitè andalús): Ha amonestat a Unai López (min 42), Raúl de Tomás (94 min) per part del Rayo Vallecano i Sergi Darder (min 82), Jaume Costa (min 92), Gio González (min 94), Amath (Min 96), Omar Mascarell (min 102) per part del RCD Mallorca.