Cròniques cantera

Nova victòria del RCD Mallorca B que li permet escalar a la taula

El RCD Mallorca B ha vençut 3-1 al CE Santanyí i aquest triomf el col·loca segon en la taula de forma momentània amb 22 punts, a un del Platges de Calvià, líder de la categoria. El conjunt de Julián Robles ha lluitat els tres punts davant un rival intens i el partit no s'ha decantat fins a la segona part. Amb 0-0 al marcador, Arasa ha trencat l'empat al minut 65. Minuts abans, Robles havia efectuat un doble canvi a la recerca de vèncer el duel tàctic amb l'entrenador rival i Tovar i Samu han entrat per Marc i A. Hernández.
Un minut més tard del gol d'Arasa, Ibrahim ha ampliat la diferència i ha posat el partit de cara per als seus amb el seu tercer gol en quatre partits. Pau Ávila ha tancat el compte per als seus amb un gol des del punt de penal en el minut 79. A un minut del final, Jaume Munar ha anotat el gol de l'honor pel CE Santanyí.

RCD Mallorca B: Nico, Arasa, Marc (Tovar, 57 '), Fran, Nadal, A. Hernandez (SAMU, 57'), Sergio Perello (Alarcón, 80 '), Xavi Sintes, Ibrahim, Stephen i Pablo Àvila.

Substitucions: Jaume Tovar per Marc Llinares (min.57), Samuel Alex per Andreu Hernandez (min.57) i Roberto Alarcon per Sergio Perello (min.80).

Gols: 1-0 Arasa, 65 '; 2-0 Ibrahim, 66 '; 3-0 Pau Àvila, 79 '; 3-1 Jaume Munar, 89 '.