Destacats

La final de la Copa del Rei de Juvenils es juga a Son Bibiloni

Real Madrid i Atlético de Madrid disputaran el pròxim diumenge, 26 de juny, (11.00 h. Son Bibiloni ) la final de la Copa del Rei de juvenils, després de superar en semifinals al Villarreal i al Levante, respectivament.

El conjunt de Santiago Solari va classificar-se gràcies a l'empat a dos al camp del Villarreal, amb el que es va beneficiar del valor doble dels gols a camp contrari, ja que en l'anada el marcador havia estat d'1-1.

El quadre castellonenc va avançar-se dues vegades al marcador, però el Real madrid va respondre, la darrera a la prolongació per mitjà de Dani Gómez.

L'Atlético, que també havia empatat en el partit d'anada, va superar el Llevant per 3-1 després de remuntar un gol del quadre valencià, de Joel en elprimers minuts.

Zaka, Solano i Rubén varen firmar la golejada del conjunt d'Óscar Fernández, que no va poder sentenciar definitivament fins al darrer minut de la prolongació, quan el seu rival cercava a la deseperada l'empat i la classificació.

Serà la quarta final consecutiva pel Real Madrid, que va guanyar el seu dotzè títol al 2013 a Vera (Almería) però ha perdut les dues darreres, davant el Sevilla i el Rayo Vallecano.

L'Atlético no arribava al partit definitiu des de 1998, quan va sumar el seu tercer títol derrotant l'Alacant.

La final es disputarà diumenge dia 26 de juny a partir de les 11.00 a l'estadi mallorquí de Son Bibiloni.

Les entradas ja es troben a la venda a l'oficina d'abonados de l'Estadi i a les botigues oficials del RCD Mallorca.  Adults 10€ nins 2 €.