Destacats

Jornada molt completa

Les victòries del primer equip a Son Moix i del Mallorca B dins el camp del Ferriolense no han estat les úniques del cap de setmana. Diumenge l'equip de Divisió d'Honor va sumar tres punts molt importants en la seva visita a Cornellà. Els mallorquins amb gols de Gerardo a la primera part i Javi Sánchez, de penal, a la segona segueixen líders per sobre de Barça i Espanyol. A més, divendres el Benjamí A del club guanyava per 5 gols a 1 a l’Atletic Balears. Del partit, destacar-ne sobretot la feina defensiva dels nostres benjamins que va impedir que el rival pràcticament no arribàs a portería i l’efectivitat de Javi Nebot que va marcar un hattrick. De dissabte, fer referència a la dura derrota de l'Aleví RTV per 9 gols a 1 al camp del Penya Arrabal. Però també deixar constància del bon resultat dels cadets. El Cadet A va guanyar per 1 a 6 al camp de l'Estudiantes, amb 4 gols de Pere Pons i el Cadet B per 5 a 0 contra La Unión amb una primera part molt intensa. En canvi, el Benjamí B no va poder guanyar dissabte al camp de l'Sporting Ciutat de Palma i el resultat va ser de 1 gol a 5. El juvenil Nac. Aut. guanyava amb una còmoda victòria per 4 gols a 2 a l'At Villacarlos i amb aquest resultat, sumen la tercera victòria consecutiva i s'acosten als equips de la part alta de la classificació. Diumenge, dues victòries també importants. L'infantil B segueix líder després de vèncer al S'horta amb dos gols d'Andrés. Destacable però la feina col·lectiva i la concentració de l'equip que no va encaixar cap gol, i l'infantil A que va guanyar per 0 gols a 10 a l'Atletic La Salle.