Destacats

Ibrahim dóna la victòria al RCD Mallorca B després d'un partit elèctric

El RCD Mallorca B s'ha imposat 3-4 al CE Felanitx en la visita a Es Torrentó després d'un partit elèctric. L'equip de Julián Robles ha marxat 0-3 al descans i el seu rival ha reaccionat al seu pas pels vestidors arribant a empatar a tres. Al minut 87, Ibrahim ha marcat el gol de la victòria del filial mallorquinista.

L'equip mallorquí ha entrat molt bé en el partit i Samu ha marcat el 0-1 després d'una gran acció ofensiva per banda dreta. A la mitja hora del partit, Tovar ha ampliat la diferència i Víctor ha marcat el 0-3 just abans del xiulet final del primer temps. Amb tot a favor del RCD Mallorca B, el CE Felanitx ha aprofitat el pas pels vestidors per resetejar el seu plantejament i sortir a per totes. Jaume Mut i Joan Marí han marcat dos gols en els primers vuit minuts. Biel Gili ha aixecat a Es Torrentó amb l'empat a tres a deu minuts del final. No obstant això, el RCD Mallorca B ha traçat una bona jugada que Ibrahim ha culminat davant el porter rival. El filial torna a guanyar i seguir en la part alta de la classificació de la Tercera balear.

RCD Mallorca B: Nico, Valverde (A. Arasa, 59 '), Marc, Fran, Adrià Vilanova, Andreu Hernández, Pablo Àvila, Samu, Víctor (Ibrahim, 83'), Pitu (Alarcón, 47 ') i Tovar.

Gols: 0-1 Samu, 2 '; 0-2 Tovar, 31 '; 0-3 Víctor, 43 '; 1-3 Jaume Mut, 50 '; 2-3 Joan Marí, 53 '; 3-3 Biel Gili, 79 '; 3-4 Ibrahim, 87 '.