Destacats

Grans victòries dels dos juvenils del club

Aquesta jornada ha estat marcada sens dubte per les dues victòries dels equips juvenils del Real Mallorca. El Juvenil Divisió d'Honor, va sumar ahir davant el Lleida a Son Bibiloni 10 partits seguits guanyant. El resultat de 3-0 significa que els jugadors han sumat els últims 30 punts i que segueixen líders en solitari de la classificació. A més, ahir el Juvenil B també va aconseguir un bon resultat guanyant per 1-3 al Sant Francesc B. Una victòria important per recuperar la confiança després dels últims partits. L'equip va aconseguir els tres punts d'un partit molt disputat i molt competit per part de tots dos equips. Més resultats d'aquest cap de setmana: Divendres el Benjamí B va empatar a casa davant el Sant Francesc i l'Aleví A, que segueix líder, va superar per 5 gols a 0 al Joventut UDSO. Dissabte, mal resultat per l'Aleví Rtv que va perdre per 4-2 al camp del At Balears. El Benjamí A en canvi, va signar una bona victòria en el camp del San Pedro per 2-6 i el Cadet B, que precisament rebia a l'equip cadet d'aquest mateix club, del San Pedro, va guanyar per 6-1. Un partit marcat pel fort vent que va condicionar el joc i el resultat ja que els 6 gols van arribar a la segona part. L'Aleví B també va obtenir un bon resultat en la seva visita a l'At Rafal per 3-7. Una victòria que va ser més complicada del que reflecteix el resultat ja que els locals van tenir opcions d'emportar-se el partit fins a l'últim quart d'hora que va ser definitiu. Diumenge, l'Infantil A va superar l'Olímpic per 6-0 i se situa a tres punts del líder, amb un partit menys. L'Infantil B en canvi, no va poder superar el Manacor i va perdre el seu primer partit de la temporada per 3-1. Tot i la derrota, aquest va ser un dels millors partits dels infantils que es van fer amb el control de la pilota i van competir amb opcions fins al final un partit marcat pels petits detalls i l'efectivitat del Manacor en les jugades de pilota aturada. Foto: Futbol Balear