Destacats

El Reial Mallorca debuta amb victòria contra l'Eibar

El Reial Mallorca torna a la Primera Divisió per la porta gran, amb la primera victòria del curs. El conjunt mallorquinista s'ha avançat al marcador gràcies a un gol matiner de Dani Rodríguez, el primer del jugador de Betanzos en la màxima categoria del futbol espanyol. Quan només havien transcorregut quatre minuts de partit a l'estadi de Son Moix, el conjunt de Vicente Moreno ha fet la primera passa cap a la victòria. Dani Rodríguez aprofita l'assistència d'Aleix Febas i, després de recórrer el camp contrari en solitari, aconsegueix batre la porteria de Dimitrovic.

El domini dels vermells s'ha mantingut fins a la segona part. En el minut 52 el conjunt de Mendilíbar avisava amb una rematada perillosíssima de Sergi Enrich, que Manolo Reina desvia evitant el gol. Cinc minuts després ha arribat l'1 a 1, en una jugada a pilota aturada. El remat s'estavella al pal i Oliveira, en segona instància, caça el rebuig per empatar a un el marcador. A partir d'aquí, Vicente Moreno ha mogut fitxa a la recerca de la victòria. El tècnic ha donat entrada a Álex Alegría en el terreny de joc i, poc després, Aleksandar Trajkovski. És en aquest moment quan arriba el 2 a 1, en el minut 75. El segon gol del partit de Paulo Oliveira, en aquesta ocasió en pròpia porta, quan intenta rebutjar una centrada de Sastre. Un 2 a 1 per al Reial Mallorca, que deixa els tres punts a Son Moix.

RDC Mallorca: Reina, Sastre (Campos, 86’), Lumor Agbenyenu, Salva Sevilla, Lago Júnior, Baba, Dani Rodríguez, A. Raíllo, Budimir (Alegría, 65’), Febas (Trajkovski, 74’), Valjent.
Gols: 1-0 Dani Rodríguez, 4’; 1-1 Oliveira, 57’; 2-1 Oliveira p.p., 75’.