Mallorca BN

El Reial Mallorca aixeca el Ciutat de Palma

El Reial Mallorca ha aixecat el Ciutat de Palma després de dues edicions sense fer-ho i és la novena vegada que el seu trofeu acaba a les vitrines de l'estadi de Son Moix. Manolo Reina s'ha erigit en el gran protagonista en aturar una pena màxima en la tanda de penals després d'acabar 1-1 dels noranta minuts reglamentaris.

L'equip de Vicente Moreno ha dominat els primers minuts de partit amb arribades perilloses dels seus jugadors ofensius. Al minut 7, Marc Pedraza ha estat a prop de posar el 1-0 al marcador després d'una jugada d'estratègia botada per Bonilla. Al minut 20, Álex López i Pol han pogut obrir el marcador però les seves rematades també han marxat alt. Tot i el domini vermellenc, el Sevilla Atlètic s'ha avançat 0-1 amb un gol de Marc Gual. El Reial Mallorca no s'ha vengut abaix i ha seguit dominant el partit. Al minut 34, Bonilla ha posat un gran centre des de la banda esquerra i Álex López ha rematat alt per molt poc. El premi del gol ha arribat en el minut 45 després d'un penal comès sobre Cedric. Lago Junior no ha perdonat des dels onze metres i l'àrbitre, Pedro Sureda Cuenca, ha xiulat el final del primer temps.

A la segona part, els canvis han oxigenat a l'equip i Bryan Reyna ha destacat amb les seves incursions per banda esquerra. Cantalapiedra ha tingut la millor ocasió sevillista amb un bon xut amb cama esquerra que ha marxat per la part esquerra de la porteria de Manolo Reina. La millor opció per al Reial Mallorca ha estat per Néstor Salinas, que ha rematat a les mans del porter després d'una bona combinació entre Jony i Abdón. Àlex Serrano també s'ha topat amb Caro a cinc minuts del final.

El partit s'ha decidit en la mort sobtada dels penals, 4-3 a favor del Reial Mallorca, amb una gran aturada de Manolo Reina. L'equip tanca la pretemporada invicte, amb sis triomfs i l'empat d'avui.

Reial Mallorca: Reina, Sastre, Raíllo, Campos, Bonilla. Pedraza, Dami, Pol, Llac. Álex López i Cedric.

Canvis: A. Serrano per Pedraza; Reyna per Llac; Pierre per Bonilla; Abdón per Álex López; Cano per Pol. José Ángel per Campos. Salinas per Cedric; Grima per Sastre. Núñez per Raíllo; Jony per Dami.

Sevilla Atlético: Car, Carmona, Konyk, Curro, Genaro, Aburjania, Yan Eteki, Carlos F., Marc Gual, Pou i Felip.