PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca venç amb solvència 3-1 a la UE Olot

El RCD Mallorca s'ha imposat amb solvència 3-1 a la UE Olot després d'un partit molt complet en el qual els jugadors de Vicente Moreno han gaudit de moltes ocasions de gol. L'equip vermellenc ha obert el marcador al minut 14 després d'una jugada d'estratègia en què Abdón ha tocat just la pilota per fer el 1-0. L'equip no ha aixecat el peu de l'accelerador en cap moment i s'ha topat amb el pal en dues ocasions. Lago Junior i Raíllo han rematat a gol però la fusta ha impedit que ampliessin la diferència.
L'equip ha sortit igual d'intens en la segona part i ha decantat el partit en el minut 47. Aridai ha estat l'encarregat de materialitzar el gol després d'aprofitar el centre de Salva Ruiz. La rematada del jugador canari ha tocat en un rival i l'acció ha suposat el 2-0. Per la seva banda, Manolo Reina ha hagut d'actuar amb una doble aturada just abans del 3-1. Al minut 67, James, havia entrat per Bustos, ha centrat molt bé des de banda esquerra i Abdón ha rematat de forma espectacular. El davanter mallorquí anotava el seu segon gol del matí i arriba a onze en el seu compte particular.
Amb el 3-0 al marcador, el RCD Mallorca ha comptat amb nombroses però ha estat la UE Olot qui ha trobat el gol gràcies a Barnils al minut 87. El RCD Mallorca està a una sola victòria de confirmar la primera posició a la espera del resultat del Vila-real B, que juga aquesta tarda contra el Badalona.

RCD Mallorca: Reina, Sastre, Salva Ruiz (Fran Gámez, min.78), Raíllo, Camps, Marc Pedraza, Aridai, Salva Sevilla, Abdón Prats (Ndi, min.68), Lago Junior, Álvaro Bustos (James, min. 62).
Gols: 1-0, Abdón Prats min.14; 2-0, Aridai min.47; 3-0, Abdón Prats min.67; 3-1, Barnils min.87.