PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca venç al Llevant UD en el Visit Mallorca Estadi (2-0)

Cucho Hernández i Take Kubo donen la victòria als vermels en un partit crucial per la permanència

El RCD Mallorca ha sumat tres punts després de guanyar en el Visit Mallorca Estadi al Llevant UD (2-0). El Cucho Hernández i Kubo han estat els encarregats d'anotar els gols vermells. Amb aquesta victòria els de Vicente Moreno sumen la seva segona victòria consecutiva a casa i es queden a tres punts de la permanència.

Després de la derrota en el Wanda Metropolità davant el Club Atlètic de Madrid, Vicente Moreno ha fet diversos canvis en l'onze inicial. Davant Budimir i Valjent han tornat a l'equip titular després de complir sanció en el partit anterior. D'altra banda, Salva Sevilla també ha tornat a l'onze inicial, mentre que Sedlar, Febas i Trajkovski han començat el partit des de la banqueta.

El partit ha arrencat amb una ocasió en el primer minut per al RCD Mallorca. Una falta lateral botada per Salva Sevilla que, després d'un rebutgi, Dani Rodríguez ha enviat la pilota fora. Un minut després, Cucho Hernández ha rematat de cap un gran centre de Kubo des de la dreta. Uns primers minuts en els quals els vermells han arrencat amb molts acostaments sobre la meta del Llevant VOSTÈ.

Després de les primeres accions de perill per als de Vicente Moreno, els visitants han realitzat llargues possessions però sense aconseguir crear perill sobre la meta de Manolo Reina. No ha estat fins al minut 29 quan ha arribat la següent ocasió del partit. En aquest cas ha estat el RCD Mallorca, en les botes de Kubo, l'encarregat de portar perill sobre la meta granota. Un bon tret del japonès que Aitor Fernández ha buidat lluny de la seva porteria.

En el minut 35 el Llevant UD s'ha acostat a la porteria vermella. Coke ha disparat des de dins de l'àrea i Valjent ha desviat la pilota per sobre de la meta defensada per Manolo Reina. Dos minuts després, Salva Sevilla no ha trobat porteria després d'una bona pilota de Kubo a la frontal de l'àrea.

En el minut 39 ha arribat el primer gol del partit per al RCD Mallorca. Cucho Hernández ha rematat de cap un centre des de la dreta d'Alejandro Pozo. El davanter colombià ha arribat en carrera i ha rematat la pilota a la dreta d'Aitor Fernández. Amb el gol del Cucho s'ha arribat al final dels primers 45 minuts.

La segona part ha iniciat sense cap dominador clar de la pilota i de les àrees. Disputes individuals sense arribar a materialitzar-se a vegades per als dos equips. A partir d'aquí, tant vermells com granotas han començat a portar la pilota a les àrees, però sense crear perill sobre les fiquis rivals.

En el minut 84 ha arribat el segon gol del RCD Mallorca. En primera instància Kubo, després Budimir, de manera immediata Salva Sevilla que no han pogut anotar i finalment Kubo ha aconseguit batre a Aitor Fernández. El propi japonès ha estat l'encarregat d'iniciar la jugada i de materialitzar-la. Amb el segon gol vermell s'ha arribat al final del partit i el RCD Mallorca ha sumat els tres punts en el Visit Mallorca Estadi.

RCD Mallorca: Reina, Pozo, Valjent, Raíllo, Gámez, Baba, Salva Sevilla, Kubo (86’), Cucho Hernández (73’), Dani Rodríguez, Budimir (90’)

Suplents: Parera, Sastre, Campos, Señé, Salibur, Lago Junior (86’), Trajkovski, Sedlar, Febas (73’), Chavarría (90’), Luka, Abdón

Levante UD: Aitor Fernández, Coke, Rober Pier, Vezo, Toño, Radoja (63’), Melero (78’), Campaña, Bardhi, Morales (63’), Roger (78’)

Suplents: Koke Vegas, Duarte, Sergio León (78’), Hernani (63’), Postigo, Rochina (78’), Vukcevic, Clerc, Jorge Miramón, Mayoral (63’), Blesa, Giorgi

Gols: Cucho, 1-0 (39’); Take, 2-0 (84’)