Destacats

El RCD Mallorca venç a la UD Almeria (1-0)

Els vermells guanyen gràcies a un gol de Pablo Maffeo en la primera meitat

El RCD Mallorca va guanyar per la mínima en la sisena jornada de La Lliga Santander a la UD Almeria en l'Estadi de Son Moix. Els de Javier Aguirre van vèncer gràcies a una miqueta de cap de Pablo Maffeo en la primera meitat. Els vermells van aconseguir la seva segona victòria del campionat, la primera a casa, després d'un partit lluitat i sofert en el qual van aconseguir deixar la porteria a zero.

Abans que arrenqués el partit es va produir un canvi en el RCD Mallorca. Copete va entrar per Nastasic que, encara, no ha pogut jugar a casa amb la camiseta vermella. Ordre, seguretat defensiva i bons moments en atac van permetre als locals començar el partit de la millor forma possible. Amb la possessió de la pilota i sense rebre ocasions, els vermells van fer un pas cap endavant.

En un acostament per part de Copete i després d'un centre que va rebutjar ChumiMaffeo va entrar pel segon pal com un avió per a batre a Fernando i marcar el primer gol del partit.

Amb el gol vermell, res va canviar i els locals van continuar amb el domini de la pilota i amb acostaments clars. Encara així, el marcador no es va moure i es va arribar al descans amb victòria per la mínima per als de Javier Aguirre. Després de la pausa, van ser els visitanes els que van posar una marxa més. No va ser fins a la recta final quan els d'Almeria van estrènyer la porteria de Rajkovic.

En els últims minuts, Pablo Maffeo va tornar a ser protagonista per a evitar, sobre la línia, un gol de Sousaque rematava només dins de l'àrea. Amb el 1-0 de la primera part es va arribar també al final del partit i els vermells van sumar la seva segona victòria de la temporada, la primera a casa.

RCD Mallorca: Rajkovic, Maffeo, Valjent, Raillo, Copete, Jaume Costa, Grenier (Baba, 67’), Galarreta (Abdón Prats, 82’), Sánchez (Dani Rodríguez, 58’), Kang In Lee, Muriqi (Ángel, 82’)

UD Almería: Fernando, Akieme, Babic, Ely, Chumi (Embarba, 84’), Pozo, Robertone, Samú Costa, Lázaro (Melero, 61’), Ramazani, El Bilal.

Gols: Maffeo, 1-0 (24')