PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca suma un punt en la seva visita al Benito Villamarín (3-3)

Els vermells sumen un punt després d'empatar davant el Real Betis en un partit d'anada i volta amb tres gols per als dos equips

El RCD Mallorca aconsegueix sumar un punt després d'empatar a tres davant el Real Betis. Cucho Hernández, Budimir i Kubo han anotat per als vermells. Els dos gols bètics han arribat des dels onze metres i l'altre dos minuts després del descans. El VAR ha tornat a anul·lar un penal a favor del RCD Mallorca.

Després de l'última victòria a Son Moix davant el Deportivo Alavés, Vicente Moreno ha fet dos canvis respecte a l'onze de la setmana passada. Leonardo Koutris ha entrat en lloc del lesionat Lumor i Take Kubo ha entrat en lloc d'Aleix Febas.

Els dos conjunts han sortit al terreny de joc coneixent la importància de conseguir els tres punts. El partit ha iniciat amb el domini i possessió de l'equip verd-i-blanc. Llargues possessions amb algunes aproximacions a l'àrea visitant. En el minut 7 de partit el Real Betis ha estat prop d'inaugurar el marcador amb una sèrie de trets sense trobar porta.

Amb el perill bètic han arribat els millors minuts dels de Vicente Moreno. Bones combinacions que no arribaven a crear perill. En el minut 16, i després d'una contra capitanejada per Kubo,ha estat Cucho el que ha caçat un rebutg i de volea ha batut per l'esquadra a Joel Robles.

Poc li ha durat l'alegria als vermells perquè un minut després Leonardo Koutris ha comès penal sobre Fekir. Poc ha pogut fer Manolo Reina sobre el chut de Canales des dels onze metres i l'empat ha tornat al marcador. Amb el 1-1, els dos equips han continuat insistint, però el Reial Betis era el que posava el perill. Arribades a l'àrea que no trobaven rematador.

En el minut 26, el davanter del Reial Betis, Loren, ha enviat la pilota al pal però, de nou, un minut després ha estat Budimir el que ha tornat a posar als vermells per davant. Una llarga carrera del Cucho que, dins de l'àrea, ha deixat de taló a Kubo per cedir la pilota a Ante Budimir perquè es giri i anotés el segon del Real Mallorca.

Una altra vegada des dels onze metres ha arribat el segon gol del Betis. En el minut 35, Fekir ha transformat la pena màxima que ell mateix havia provocat impactant la pilota al braç de Fran Gámez. En la següent jugada Manolo Reina realitzava una bona parada a Álex Moreno que rematava només dins de l'àrea.

Els últims minuts de la primera meitat han estat els més tranquils de la primera meitat. Possessions llargues del Reial Betis i alguna contra sense perill dels de Vicente Moreno. Després d'una primera part molt moguda i amb dos gols per als dos equips s'ha arribat al descans.

La segona meitat ha arrencat amb el mateix ritme que la primera part. Després d'una bona jugada del RCD Mallorca els verd-i-blancs han aconseguit avançar-se, per primera vegada en el partit, en el marcador. Una contra que Joaquín ha materialitzat sobre la porteria de Manolo Reina.

Igual que en la primera meitat, un minut després del gol el col·legiat ha assenyalat penal, però en aquest cas a favor dels vermells. Penal que, aquesta vegada sí, ha anul·lat el VAR. Després de la no senyalització del penal els dos equips han calmat les revolucions i han deixat d'arribar a les àrees rivals.

En el minut 70, Kubo ha empatat el partit després d'una gran recuperació de Budimir i, després d'una bona conducció i un bon tret amb la cama dreta, el jugador japonès ha trobat porteria. A partir de l'empat han arribat els millors minuts del conjunt vermell. Una pressió alta que ha dificultat la circulació de la pilota dels bètics.

En els últims minuts del partit el Real Betis no ha parat de buscar centres a l'àrea, mentre que els vermells esperaven la seva oportunitat per a sortir a la contra. Sense ocasions clares s'ha arribat al final del partit. Un empat després de dos gols per part dels dos equips en la primera part i un altre en la segona.

RCD Mallorca: Reina, Pozo, Valjent, Raíllo, Leonardo (30’), Dani Rodríguez, Salva Sevilla, Bava (67’), Kubo, Cucho Hernández, Budimir

Suplents: Fabricio, Fran Gámez (30’), Lago Júnior (67’), Sedlar (82’), Abdón, Febas, Chavarría

Real Betis: Joel Robles, Emerson, Mandi, Bartra, Álex Moreno, William (73’), Guardado (86’), Joaquín (77’), Canales, Fekir, Loren

Suplents: Dani Martín, Barragán, Aleñá (73’), Tello (77’), Sidnei, Edgar, Raúl García (86’)

Gols: Cucho Hernández, 0-1 (16’); Canales, 1-1 (19’); Budimir 1-2 (27’); Fekir 2-2 (35’); Joaquín 3-2 (47’); Kubo, 3-3 (70’)