Destacats

El RCD Mallorca suma un punt davant el Sevilla FC (1-1)

Els vermells empaten amb els sevillistes en el Visit Mallorca Estadi

El RCD Mallorca va sumar un punt davant el Sevilla FC en el Visit Mallorca Estadi (1-1). Els de Luis García Plaza van realitzar una de les millors primeres parts de la temporada que es va materialitzar amb un gol d'Antonio Sánchez. En la segona meitat, els sevillistes van reaccionar i van empatar el partit amb un golàs de Lamela. En els minuts finals, recordant a partits anteriors, el Sevilla FC va marcar, però el VAR i l'àrbitre anul·lar el gol per una mà.

Per a la jornada 11 de la Lliga Santander, Luis García Plaza només va fer un canvi en l'onze inicial. Amath va substituir al sancionat Kang-In Lee. La resta van ser els mateixos que van empatar a Mestalla. El partit va arrencar amb un RCD Mallorca bolcat i amb les coses clares. Un minut després de l'ovació a Antonio Raíllo, en el minut 22 Antonio Sánchez va avançar als vermells. El mallorquí va marcar el seu primer gol en Primera Divisió després d'una bona incursió de Amath per la dreta. Després del gol, el conjunt mallorquinista va continuar estrenyent, però sense arribar a crear molt de perill sobre la porteria de Bono.

Amb la victòria per la mínima es va arribar al descans. Els segons 45 minuts van començar amb un RCD Mallorca amb les mateixes intencions que en la primera part, però amb el pas dels minuts, els sevillistes van fer un pas cap endavant. Els canvis i el resultat van fer del Sevilla FC l'equip de la zona alta que és. Un equip amb el domini de la pilota i arribant amb perill a la meta de Reina. En el minut 58, Rafa Mir va enviar una pilota al pal després d'un gran centre de Acuña. En el 73, Lamela va anotar un gran gol després d'una conducció per la frontal de l'àrea i enviar la pilota a l'esquadra, impossible per a Reina.

En el descompte, en el Visit Mallorca Estadi es van viure moments de tensió i sofriment. Els vermells es van quedar amb un menys per l'expulsió de Jaume Costa per una entrada per darrere i després d'un gol del Sevilla FC, amb el temps complert, que finalment no va pujar al marcador. Ocampos havia finalitzat una segona jugada en el 95 i, després de la celebració, el VARva cridar al col·legiat per a revisar unes mans dins de l'àrea. Fernando s'havia ajudat de la mà esquerra per a controlar la pilota. L'àrbitre no va tenir dubtes i va anul·lar el gol sevillista que va significar l'empat i el repartiment de punts.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Maffeo, Valjent, Russo, B.Oliván, Baba, R. De Galarreta (77'), Amath (77'), Antonio Sánchez (71'), Dani Rodríguez, Ángel

Suplents: Greif, Leo Román, Sastre, Febas, Mboula, Salva Sevilla (77'), Abdón Prats, Lago Junior, Jaume Costa, Sedlar (71'), Hoppe, Fer Niño (77')

Sevilla FC: Bono, Suso (56'), Jordán (81'), Munir (56'), Rafa Mir, Navas, Acuña (46'), Diego Carlos, Oliver Torres (56'), Koundé, Fernando

Suplents: Dimitrovic, Javi Diaz, Montiel, Augustinsson (56'), Ocampos (46'), Gudelj, Rakitic (81'), Óscar, Lamela (56'), Delaney (56'), Iddrisi, Iván

Gols: Antonio Sánchez, 1-0 (22'); Lamela, 1-1 (73')