Destacats

El RCD Mallorca suma de tres en Butarque davant el CD Leganés (0-1)

Els vermells guanyen als pepineros amb un gol de Amath en la segona part

El RCD Mallorca guanya al CD Leganés en l'Estadi Municipal de Butarque (0-1). Els de Luis García Plaza han vençut davant un rival directe en el qual ha estat un partit molt igualat. El gol de Amath Ndiaye dóna els tres punts als vermells que ja sumen 17 partits sense perdre i en el més alt de la classificació.

Per a la jornada 18 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat fins a sis canvis en l'onze inicial respecte a la victòria davant el CD Castelló. En defensa, Sastre, B. Oliván i Raíllo han entrat per Fran Gámez, Cufré i Russo; en el centre del camp, Dani Rodríguez ha entrat per Febas; en zona ofensiva, Antonio Sánchez i Amath han entrat en les bandes per Murilo i Mboula.

El partit ha arrencat amb molt de respecte entre tots dos equips. Sense acostaments ni ocasions per a pepineros i vermells. La primera ocasió visitant ha arribat en el minut 21, Antonio Sánchez ha aprofitat un servei de banda per a disparar, però Cuéllar ha detingut. A partir d'aquí, els dos equips han continuat amb la pressió alta dificultant la sortida de la pilota.

En el minut 38, el CD Leganés s'ha quedat amb un jugador menys per doble targeta groga per a Ibáñez. Amb l'expulsió s'ha arribat al descans en el qual ha estat una primera part sense clar dominador. Amb un pressió molt alta dels dos equips i molta concentració defensiva.

La segona part ha arrencat amb el mateix guió de la primera. En el minut 59, Gaku ha tingut una oportunitat clara. El jugador local s'ha plantat davant Manolo Reina, però el porter vermell ha aconseguit desviar. En la següent jugada ha arribat el primer gol del partit. Amath ha avançat als vermells després d'una paret amb Abdón dins de l'àrea.

Amb el gol, no hi ha hagut moltes ocasions de perill. Trets llunyans de Rosers i Mboula que no han inquietat les metes de Reina i Cuéllar. En els minuts finals del partit, els locals han estret a dalt, però sense aconseguir acostar-se a la porteria. Amb el 0-1 s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, Raíllo, Valjent, B. Oliván (59’), Salva Sevilla (85’), Ruiz De Galarreta, Dani Rodríguez (89’), Antonio Sánchez (46’), Amath, Abdón (89’)

Suplentes: Miquel Parera, Russo, Febas (89’), Alegría (89’), Murilo, Lago Junior, Baba (85’), Gámez, Mboula (46’), Trajkovski, Cufré (59’), Sedlar

CD Leganés: Cuellar, Palencia, Gaku, Arnaiz, Tarín, Rober, I. Miquel, R. Pérez (85’), Borja (85’), R. Pardo (70’), Javi Hdez

Suplentes: Riesgo, Diego Conde, Omeruo, Sergio G, Dani Ojeda, Sabin (85’), Juan Muñoz, Lasure, Rosales (70’), Eraso, Luis Perea (85’), K. Bua

Goles: Amath, 0-1 (61’)