Destacats

El RCD Mallorca suma de tres davant la UD Almeria (2-0)

Els vermells guanyen gràcies als gols de Abdón en la primera meitat i Salva Sevilla en la segona

El RCD Mallorca guanya a la UD Almeria en el Visit Mallorca Estadi (2-0). Els de Luis García Plaza van sumar tres punts després d'un bon partit. Els gols d'Abdón, de penal, i Salva Sevilla, després d'una gran jugada col·lectiva, van significar la victòria a casa i van deixar al RCD Mallorca, una setmana més, en el més alt de la classificació.

Per a la jornada 26 de la Lliga SmartBank i la segona consecutiva en el Visit Mallorca Estadi, Luis García Plaza no va fer cap canvi en l'onze inicial. En la convocatòria, després de setmanes de lesió, el tècnic vermell va recuperar a Baba i a Joan Sastre.

La primera ocasió de perill va arribar en el minut tres de la primera meitat. Makaridze va desviar un tret potent de Dani Rodríguez que va buscar la porteria d'Almeria des de fora de l'àrea després d'una acció individual de Amath. Quatre minuts després, el portera visitant va tornar a desviar un xut, en aquest cas, de Salva Sevilla després d'una jugada assajada de servei de cantonada.

Amb el pas dels minuts, la UD Almería va fer un pas endavant. Sense arribar a crear perill seriós sobre la meta de Manolo Reina, però amb possessions i triangulacions més profundes. Els bermellones van continuar arribant amb accions assajades i amb accions individuals de Dani Rodríguez i Amath. En el 42, l'àrbitre va assenyalar penal a favor del RCD Mallorca per mà de Maras dins de l'àrea després d'una bona acció individual de Dani Rodríguez. Abdón Prats va ser l'encarregat de xutar i marcar el primer gol del partit. Amb el 1-0 es va arribar al temps de descans.

La segona part va arrencar amb imprecisions en tots dos conjunts i sense un dominador clar. Amb molts canvis de possessió, però sense arribar a crear perill en cap de les dues àrees. En el minut 69 va arribar el segon gol vermell. Bona jugada del RCD Mallorca que va finalitzar, amb molta qualitat, Salva Sevilla.

Tot en la frontal i dins de l'àrea. La jugada va iniciar amb Baba recuperant la pilota en camp contrari, va cedir per a Abdón que va buscar ràpid a Antonio Sánchez que va deixar passar l'esfèric perquè aparegués Salva Sevilla que va agafar la pilota, va retallar, va deixar asseguts a dos rivals i, amb molta sang freda, va batre a Makaridze. Els visitants van buscar la porteria de Manolo Reina a pilota parada. B. Oliván va haver de treure sota els pals una rematada després d'un córner. Amb el 2-0 es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Gámez, Raíllo, Valjent, Oliván, Ruiz de Galarreta (40’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Amath (87’), Antonio Sánchez (87’), Abdón (73’)

Suplents: Koke, Sastre, Cufré (73’), Russo (87’), Febas, Baba (40’), Murilo, Trajkovski, Mboula, Marc Cardona, Álvaro (87’), Mollejo, Lago Junior

UD Almería: Makaridze, Sadiq, Robertone (79’), Akieme, Lazo (62’), Corpas (85’), Maras, Balliu, Samu (85’), Villalba (79’), Cuenca

Suplents: Fernando, Buñuel, Schettine, Morlanes (79’), De La Hoz, Villar (62’), Aketxe, Brian Rodríguez (85’), Centelles, Carvalho (79’), Chumi, Ivanildo

Gols: Abdón, 1-0 (44’); Salva Sevilla, 2-0 (69’)