PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca s'imposa al Lleida 3-2 i confirma el seu avantatge al capdavant de la classificació

El RCD Mallorca ha tornat al camí del triomf després d'imposar-3-2 al Lleida Esportiu en el partit disputat a l'estadi de Son Moix. El conjunt de Vicente Moreno trenca així una ratxa de sis partits sense guanyar i segueix amb sis punts d'avantatge respecte el segon classificat, el Vila-real B, i set sobre el tercer, l'Elx.
El conjunt mallorquinista s'ha anvançat de forma ràpida en el marcador gràcies a un gol de Marc Pedraza després de rematar amb el cap un servei de córner. Els jugadors han desplegat un bon joc i Manolo Reina ha rebutjat de forma solvent el perill del Lleida després d'un centre lateral en una de les ocasions del conjunt català. En el segon acte, Lago Junior ha ampliat diferències després d'una gran assistència de Salva Sevilla a Aridai. El jugador canari ha deixat el gol en safata a Lago Junior. Era el minut 47. Sis més tard, Álvaro Bustos ha convertit el 3-0 després d'una gran jugada personal.
Amb aquest resultat a favor, el Lleida ha retallat diferències amb un gol de córner. Joan Tomàs ha rematat després d'un bon cop de cap i també ha anotat des del punt de penal. No obstant això, el 3-2 no es mouria del marcador.
RCD Mallorca: Reina, Sastre, Bonilla, Raíllo, Xisco, Marc Pedraza (Faurlin, min.67), Aridai (Cano, min.62), Salva Sevilla, Bustos (James, min.81), Àlex López, Lago Junior.
Gols: 1-0 Pedraza, min.10; 2-0 Lago Junior, min.47; 3-0 Bustos, min 53; 3-1 Joan Tomàs, min.74; 3-2 Joan Tomàs, min.80.