PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca s'imposa a l'Ontinyent i encadena el seu tercer triomf consecutiu

El RCD Mallorca ha realitzat un dels millors partits de la temporada contra l'Ontinyent i la victòria 1-0, unida a la derrota del Vila-real B 0-1 contra l'Alcoià, augmenta a 9 punts la diferència al capdavant de la classificació del grup III de la Segona divisió B. l'equip de Vicente Moreno ha tingut moltes ocasions per tenir un marcador més ampli al final dels 90 minuts. Jugadors com Abdon, Aridai o Àlex López han estat a prop del gol i han fet mèrits per donar més renda a l'equip abans del descans.
Ja en la segona part, el RCD Mallorca ha seguit insistint per les dues bandes. El gol ha arribat al minut 65 de partit. Després d'una jugada per banda esquerra, Joan Sastre, ben perfilat amb la seva cama dreta, ha rematat a gol una pilota que estava a l'alçada del balcó de l'àrea. En el tram final de partit, Salva Sevilla s'ha topat amb el travesser després de llançar una falta de forma magistral i Alez López i Abdó també han fregat el gol.
RCD Mallorca: Parera, Sastre, Bonilla, Raíllo, José Ángel, Pedraza, Aridai (Fran Gámez min.72), Salva Sevilla, Abdó (Cedric min.85), Álex López, Bustos (James min.61).