PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca s’imposa 1-2 a la UD Poblense i s’adjudica el Trofeu de l’Agricultura

El RCD Mallorca s'ha imposat 1-2 a la UD Poblense i s'ha endut el Trofeu de l'Agricultura després del partit disputat al Municipal de Sa Pobla.

Al primer temps, el RCD Mallorca ha tingut moltes ocasions per marcar gol. Pablo Valcarce i Raíllo han rematat amb el cap als pals i Lago i Àlex López han tingut també bones oportunitats per marcar. No obstant això, la UD Poblense ha marxat al descans per sobre en el marcador després del gol d'Aitor en el minut 18.

El RCD Mallorca ha capgirat el marcador en el segon temps. Carles Castro s'ha estrenat com a golejador mallorquinista després de rematar al fons de la xarxa una pilota rebutjada en el minut 52. El gol de la victòria ha estat de Aridai en el minut 80 després de dibuixar un globus perfecte després d'una bona jugada d'Stoichkov. En els minuts finals, el mateix Aridai i Faurlin han pogut ampliar la diferència.

Onze inicial: Reina, Sastre, Raíllo, Xisco, Ferran; Dani Rodríguez, Salva Sevilla, Marc Pedraza, Pablo Valcarce, Lago Junior; Àlex López.

També van jugar: Montagud, Fran Gámez, Russo, Bonilla, Faurlin, Aridai, Buenacasa, Stoichkov, Abdón i Carlos Castro.