PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca s'adjudica el Trofeu Ciutat de Palma

El RCD Mallorca s'ha imposat 3-2 a l'AD Alcorcón i ha aixecat el Ciutat de Palma davant l'afició de Son Moix en l'edició número 43 del trofeu. El conjunt de Vicente Moreno ha estat l'amo del joc i de les oportunitats en el primer temps. Al minut 12 de partit, Abdó Prats ha obert el marcador en caçar un rebuig del porter després d'una bona rematada d'Alejandro Faurlin. L'argentí ha entrat amb tot des del darrere però ha estat l'ariet d'Artà qui ha transformat el gol. El domini del RCD Mallorca era real i Aridai ha desaprofitat l'oportunitat de marcar en fallar un llançament de penal que havia provocat Carlos Castro. No obstant això, abans del descans, Lago Junior ha marcat un gol espectacular després d'avançar amb la pilota i colar-ho en la escudra des de llarga distància. L'interior del peu dret de Lago ha dibuixat una magnífica paràbola que ha suposat el 2-0 i una ovació de Son Moix.

En el segon acte, els dos entrenadors han renovat els seus equips i l'AD Alcorcón ha retallat distàncies gràcies a un gol d'Nono en el minut 56. Deu minuts més tard, Aridai ha provacado un penal de Laure i aquesta vegada no ha errat des dels onze metres. El jugador canari s'ha mostrat segur i ha enganyat el porter rival per anotar el momentani 3-1. En el minut 71 i en ple carrusel de canvis, l'AD Alcorcón ha retallat de nou la diferència amb una diana de Juan Muñoz. No obstant això, el marcador ja no es mouria i el 3-2 definitiu suposa que el RCD Mallorca s'adjudiqui el seu trofeu per desena vegada. A més, el conjunt de Vicente Moreno tanca la pretemporada amb un bagatge de cinc victòries, un empat i una derrota i el proper diumenge a les 19:00 hores rebrà al CA Osasuna a Son Moix en el primer partit de la Lliga 123.

Onze titular: Reina, Fran Gámez, Xisco Campos, Antonio Raíllo, Salva Ruiz; Aridai, Baba, Faurlin, Lago Junior; Carlos Castro i Abdó Prats.

També van jugar: Parera, Anderson, Russo, Estupiñán, Moyita, Stòitxkov, Ferran Giner, P. Valcarce, Àlex López.

Gols: 1-0 Abdon, minut 12; 2-0 Lago Junior, minut 44; 2-1 Nono, minut 56; 3-1 Aridai, minut 66; 3-2, Juan Muñoz, minut 71.