Destacats

El RCD Mallorca s'acomiada en vuitens de la Copa del Rei

La Reial Societat es va imposar 1-0 davant els vermells

El RCD Mallorca va caure 1-0 enfront de la Reial Societat en el Reale Sorra en els vuitens de final de Copa del Rei. Un partit marcat per un gol matiner del conjunt donostiarra, que va ser obra de Robert Navarro. Els vermells ho van intentar fins al final, però no van aconseguir donar la volta al marcador.

Una primera part marcada per la intensitat dels 'txuri urdin' que van gaudir de les millors ocasions. En el minut cinc del duel Robert Navarro posaria el 1-0 en el lluminós, després d'una gran assistència de Zubimendi. Malgrat la insistència els mallorquinistes no aconseguien crear perill en atac, però sí aconseguien frenar les envestides donostiarres.

En la segona meitat, Aguirre va optar per moure la banqueta i canviar el sistema de joc. Amb el pas dels minuts, el RCD Mallorca va anar guanyant possessió i confiança sobre el terreny de joc. La millor oportunitat va passar per les botes de Grenier en el minut 60: després d'un servei de cantonada executat per Kang in Lee, el francès va aconseguir empalmar la pilota, però es va topar amb el travesser. Minuts més tard, ho tornaria a intentar Abdón Prats amb xut des de fora de l'àrea que marxaria lleugerament desviat. El conjunt dirigit per Javier Aguirre va ser el clar dominador del tram final del partit, però sense fortuna de cara a porteria malgrat la insistència. D'aquesta manera, el RCD Mallorca diu adeu a la Copa del Rei.

RCD Mallorca: Greif; Copete; Valjent; Gayá (Maffeo, m. 77); Gio; Cufré (Grenier, m. 57); Battaglia; Antonio Sánchez (Dani Rodríguez, m. 74); Kang In Lee; Kadewere (Abdón, m. 57) y Ángel (Amath, m. 74).

Reial Societat: Remiro; Gorosabel (Eslustondo, m. 60); Le Normand; Pacheco; Aihen; Zubimendi; Merino (Pablo Marín, m. 46); Brais (Illarramendi, m. 60); Robert Navarro (Kubo, m. 69), Oyarzabal y Sorloth (Carlos Fernández, m. 60).