Destacats

El RCD Mallorca s'acomiada de la Copa del Rei

El RCD Mallorca ha quedat eliminat de la Copa del Rei després de caure 2-1 en el Nuevo José Zorrilla. El conjunt de Vicente Moreno ha fet un partit molt seriós davant el conjunt val·lisoletà i fins i tot s'ha avançat en el marcador només començar la segona part després d'una bona acció personal de Sergio Buenacasa. El davanter aragonès ha buscat a Merveil i Abdón ha rematat a gol després de rebre l'assistència del congolès. El Reial Valladolid ha reaccionat de forma immediata amb un gol d'Óscar Pla després d'un servei de cantonada.
Amb l'1-1 en el marcador, Merveil ha deixat el terreny de joc per lesió i Vicente Moreno ha introduït a Salva Sevilla en el terreny de joc després d'estar dues setmanes lesionat. El conjunt mallorquinista no ha perdut la cara al partit i ha rondat l'àrea rival amb cert perill i amb aproximacions que han atemorit al Nou José Zorrilla. En el tram final del partit, Cop ha fallat un penal comès per Leandro. En el minut 88, Verde, autor de dos gols a Son Moix, s'ha confirmat com l'home decisiu de l'eliminatòria en marcar el definitiu 2-1.

RCD Mallorca: Montagud, Pablo Ramón, Martin Valjent (Xisco Campos, 68'), Franco Russo, Pervis Estupiñán; Marc Pedraza (Salva Sevilla, 55'), Alejandro Faurlin, Sergio Buenacasa, Merveil (Ferran Giner, 53'); Stoichkov y Abdón Prats.

Gols: 0-1 Abdón, 48'; 1-1 Óscar Plano, 49'; 2-1 Verde, 88'.