Destacats

El RCD Mallorca rescata un punt en el descompte davant l'Elx CF (2-2)

Els vermells van empatar en el 95 amb un gol de cap de Maffeo

El RCD Mallorca va sumar un punt en la tretzena jornada de la Lliga davant l'Elx CF (2-2). Els de Luis García Plaza van empatar el partit en el temps de descompte gràcies a un gol de Pablo Maffeo a la sortida d'un córner. Abans, Lucas Boyé va avançar fins a dues ocasions als il·licitans en el qual va ser un partit molt igualat. Salva Sevilla va anotar el primer gol local des dels onze metres.

Per a la jornada 13 de la Lliga, Luis García Plaza, que va viure en la graderia complint sanció, va realitzar dos canvis respecte a l'empat en el Nuevo Mirandilla. Jaume Costa va substituir a Oliván i Antonio Sánchez va entrar per Amath. Vermells i il·licitans van disputar un partit molt igualat, amb una pressió alta i amb acostaments clars en els primers minuts de partit. El porter visitant, Edgar Badía es va encarregar de parar un tret perillós d'Ángel, que s'havia plantat només davant ell. La intensitat i el gran ritme va desencadenar minuts d'imprecisions, sense arribar a un domini clar per part de tots dos conjunts.

Amb el pas dels minuts, el control va ser mallorquinista, però l'Elx no desaprofitava les poques vegades que va aconseguir robar la pilota. La defensa vermella va batallar amb dos davanters de referència que van inquietar, i molt. Després del pas pels vestuaris, tots dos equips van sortir amb ganes. La primera acció perillosa per part de els  mallorquinistes va arribar de les botes de Kang in Lee, de falta directa, després d'una bona jugada de Maffeo. Sense ocasions clares i sense gols passaven els minuts. El primer equip a colpejar va ser l'Elx. Lucas Boyé va robar una pilota a Russo, va entrar dins de l'àrea i amb un gran colpejo va batre a Reina per a posar el 0-1 en el marcador.

El RCD Mallorca no va trigar a respondre. Tres minuts després, Pablo Maffeo es va anticipar a la defensa il·licitana i Josema li va fer penal. Salva Sevilla va ser l'encarregat de llançar i marcar la pena màxima. Novament, després de tres minuts després de l'empat mallorquinista, el davanter argentí de l'Elx CF, Lucas Boyé, va definir amb l'interior un centre lateral de Mojica. Quan tot semblava desencadenar en derrota bermellona, va arribar un servei de cantonada en el temps afegit que va significar el gran cop de cap de Pablo Maffeo. El lateral vermell va anotar per a donar-li un punt al conjunt dirigit per Luís García Plaza.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Maffeo, Russo, Valjent, Jaume Costa, Salva Sevilla (81'), Baba (76'), Kang-In Lee (76'), Antonio Sánchez (63'), Dani Rodríguez, Ángel (63')

Suplents: Greif, Leo Roman, Sastre, R. de Galarreta (76'), B.Oliván, Febas, Mboula (81'), Abdón (76'), Lago Junior, Battaglia, Amath (63'), Fer Niño (63')

Elche CF: Edgar Badía, Gumbau, Roco, Bigas, Lucas Boyé (85'), Lucas (79'), Pastore (66'), Fidel (66'), Barragán, Mascarell (85'), Mojica

Suplents: Casilla, Werner, Diego (85'), Verdú, Carrillo, Pere Milla, Josan (66'), Benedetto (79'), Marcone (85'), Josema (66'), John, Álamo

Gols: Lucas Boyé, 0-1 (67'); Salva Sevilla, 1-1 (71'); Lucas Boyé, 1-2 (74'); Pablo Maffeo, 2-2 (94')