Destacats

El RCD Mallorca remunta l'últim partit en el Visit Mallorca Estadi (2-1)

Els vermells guanyen al Real Zaragoza en la festa de l'ascens

El RCD Mallorca va guanyar i va remuntar l'últim partit en el Visit Mallorca de la temporada al Reial Saragossa (2-1). Els de Luis García Plaza van voler regalar-li una victòria a l'afició en el dia que els vermells van celebrar l'ascens a Primera Divisió. Dani Rodríguez primer i després Lago Júnior, van ser els encarregats d'aconseguir la primera remuntada de la temporada. Un partit per a tancar una temporada excel·lent en el Visit Mallorca Estadi.

Per a la jornada 41 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va sortir amb els jugadors més usats durant la temporada perquè poguessin gaudir de l'afició mallorquinista. La pluja no va forjar la festa de l'ascens. La sorpresa va arribar en el minut 22 amb un penal per mans de Dani Rodríguez dins de l'àrea. Lucca va ser l'encarregat de marcar el punt aragonès. La reacció vermella no va tardar a arribar i en les botes de Amath i Abdón van arribar els acostaments més clars de la primera meitat.

La segona part va ser una altra història. En el minut 68, Dani Rodríguez va marcar un golàs amb l'esquerra des de fora de l'àrea que va servir per a empatar el partit i per a creure en la remuntada. El segon va tardar a arribar, però va arribar. Lago Júnior que, jugant de lateral esquerre, va agafar la pilota en la banda i, realitzant una jugada marca de la casa, va manar la pilota a l'esquadra per a marcar el segon i certificar la remuntada vermella. Remuntada, victòria i festa per a celebrar l'ascens a Primera Divisió.

RCD Mallorca: Parera, Sastre (61'), Valjent, Raíllo, Oliván (74'), Baba (61'), Salva Sevilla, Antonio Sánchez (61'), Amath, Dani Rodríguez, Abdón

Suplents: Manolo Reina, Gámez (61'), Russo, Ruiz de Galarreta (61'), Russo, Febas, Álvaro, Murilo, Lago (61'), Trajkovski, Marc Cardona (74'), Mollejo

Real Zaragoza: Ratón, Vigaray, Jair, Frances, Luca, Hernández, Chavarría, Nieto, Zapater, Francho, Sanabria

Suplents: Álvarez, Acín, Peybernes, Tejero, Narvaez, Vuckic, James, Bermenjo, Larra, Iván, Castillo, Javi H

Gols: Luca, 0-1 (23'); Dani Rodríguez, 1-1 (68'); Lago, 2-1 (89')