Destacats

El RCD Mallorca perd en la Nova Creu Alta davant el CE Sabadell (1-0)

Els vermells cauen després d'un gol arlequinat en la primera meitat

El RCD Mallorca va caure a la Nova Creu Alta davant el CE Sabadell (1-0). Els de Luis García Plaza no van aconseguir passar el mur que va formar la defensa arlequinada. Els locals van aprofitar la seva única ocasió del partit per marcar a la meta vermella amb una bona rematada de Jaime. Els vermells ho van intentar fins al final i van acabar amb fins a vuit jugadors en àrea rival.

Per a la jornada 36 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va realitzar dos canvis en l'onze inicial. Murilo i Víctor Mollejo van deixar el seu lloc en l'equip titular per a donar entrada a Cufré i Amath que van ocupar les bandes. Pels carrils van començar els atacs del RCD Mallorca. Un conjunt vermell que va sortir amb ganes i va ser així que, quan no havia passat ni un minut, Álvaro Giménez va enviar la pilota al fons de la xarxa, però la jugada estava invalidada per fora de joc.

En el minut 13 de partit, en la qual va ser la primera i única ocasió de perill per als locals, Juan va acabar marcant després de realitzar una xilena prop de l'àrea petita després d'un servei de cantonada. A partir d'aquí el monòleg va ser vermell. Possessions llargues, aproximacions per les bandes, xuts llunyans, però en tots els intents es van trobar amb una defensa arlequinada ben plantada i sense deixar espais als atacs vermells. Amb l'avantatge mínim dels locals es va arribar al descans.

La segona part va ser idèntica a la primera. Un RCD Mallorca que va estar bolcat i sent conscients que haurien de moure la pilota molt més ràpida per a tractar de desarmar la defensa local. L'entrada de Mollejo, Mboula i Abdón van donar més mobilitat i, sobretot, molta més acumulació de jugadors en zona atacant. Encara així, les oportunitats de perill van arribar des de la frontal amb xuts llunyans de R. De Galarreta i Dani Rodríguez. Els minuts finals van ser un atac constant sobre l'àrea visitant, però sense arribar a perforar la meta de Mackay. Amb el 1-0 es va arribar al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre (67'), Raíllo, Valjent, Oliván (77'), R. De Galarreta (79'), Salva Sevilla (67'), Cufré (46'), Amath, Dani Rodríguez, Álvaro Giménez

Suplents: Koke, Fran Gámez (67'), Lago Junior, Russo, Febas (67'), Abdón (77'), Murilo, Mboula (79'), Trajkovski, Sedlar, Marc Cardona, Mollejo (46')

CE SabadellMackay, Rubio, Jaime (88'), Ozkoidi, Juan, Boniquet (72'), Grego S., Undabarrena, Adri Cuevas, Gorka Guruzeta (56'), Juan Hernández(88'). Gorka Guruzeta (56')

Suplents: Fuoli, Coch (88'), Heber, Néstor (56'), Romero, Víctor, Pedro Capó (72'), Aarón Rey (56'), Álvaro (88')

Gols: Jaime, 1-0 (13')