PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca perd en el Visit Mallorca Estadi davant el Granada CF (1-2)

Els vermells cauen davant els blanc-i-vermells després d'un partit molt igualat i consumeixi el descens a Segona División

El RCD Mallorca perd en el Visit Mallorca Estadi davant el Granada CF (1-2) i consumeixi el descens a Segona Divisió per als vermells. El partit ha iniciat amb un gol de Cucho Hernández, però els gols de Víctor Díaz i Carlos Fernández han donat la victòria al Granada CF.

Vicente Moreno ha realitzat dos canvis per al partit davant els blanc-i-vermells en el Visit Mallorca Estadi respecte a l'equip titular en la derrota davant el Sevilla FC. Martin Valjent ha entrat en lloc de Sedlar i Lumor ha tornat a la convocatòria i a l'onze inicial en lloc del sancionat Fran Gámez.

En els primers minuts de partit els dos equips han realitzat llargues possessions i s'han acostat de manera tímida sobre les àrees rivals amb internades laterals i des de serveis de cantonada. En el minut 13 ha arribat el primer acostament de perill per al RCD Mallorca. Una gran acció individual de Lumor per la banda esquerra que, després d'una passada a la frontal a Pou, Kubo ha disparat tímidament a les mans de Rui Silva.

En el minut 20 de partit ha arribat el primer gol del RCD Mallorca. Cucho Hernández ha marcat un gran gol després d'una jugada individual. El davanter colombià ha recollit la pilota en el centre del camp, ha encarat l'àrea i, després d'una retallada, ha finalitzat amb molta qualitat a l'esquerra del porter del Granada CF. Després del gol local, els blanc-i-vermells han pressionat i s'han acostat, sense molt de perill sobre la meta de Manolo Reina.

El primer acostament visitant ha arribat en el minut 38. Després d'un centre lateral de Portes, la pilota, després de rebotar en Alejandro Pozo, ha colpejat en el pal. En el descompte de la primera meitat, el Granada CF ha empatat el partit. Víctor Díaz ha caçat una pilota en la frontal de l'àrea i, de primeres, ha anotat el gol de la igualada. Abans del final de la primera part, Portes ha rematat després de la sortida d'un córner i Manolo Reina ha desviat lluny de la porteria vermella. Amb l'ocasió visitant el partit ha arribat al final dels primers 45 minuts.

Als tres minuts de la represa, Budimir ha tingut una ocasió molt clara per a avançar als vermells. Després d'una bona combinació de Kubo i Dani Rodríguez en el centre del camp, la pilota li ha arribat a Pou i ha ficat un gran centre a la frontal de l'àrea petita i Rui Silva ha desviat el xut de Budimir lluny de la seva porteria.

En el minut 60, Salva Sevilla ha enviat la pilota al travesser després de botar una falta provocada per Cucho Hernández en la frontal de l'àrea. Quatre minuts després ho ha intentat Take Kubo, des de la frontal de l'àrea, amb un tret amb molta rosca que ha passat molt prop del pal dret de Rui Silva. En el minut 69 el Granada CF s'ha avançat en el marcador després d'un gol de Carlos Fernández després de la sortida d'un córner.

Amb el gol visitant, el RCD Mallorca ha buscat donar-li la volta al marcador. Vicente Moreno ha introduït a Llac Júnior i Trajkovski per a tractar d'insistir sobre la porteria del Granada CF. Amb els vermells atacant i rondant l'àrea rival s'ha arribat al final del partit i, amb això, el descens a Segona Divisió.

RCD Mallorca: Reina, Pozo, Raíllo (63’), Valjent, Lumor (71’), Baba (71’), Salva Sevilla, Kubo, Dani Rodríguez, Budimir, Cucho Hernández (87’)

Suplents: Parera, Sedlar (63’), Campos, Señé, Obrador, Lago Junior (71’), Trajkovski (71’), Salibur, Febas, Chavarría, Luka, Abdon (87’)

Granada CF: Ruis Silva, Víctor Díaz, Germán, Martínez (45’), Neva, Eteki, Yangel Herrera (45’), Vico (63’), Puertas, Machís (87’), Soldado (75’)

Suplents: Aarón, Andorinha, Ismail, Azeez (75’), Gil Dias (87’), Antoñín, Montoro (63’), Vallejo, Domingos (45’), Carlos Fernández (45’), Mario, Pepe

Gols: Cucho Hernández, 1-0 (20’); Víctor Díaz, 1-1 (45+1’); Carlos Fernández, 1-2 (69’)