Destacats

El RCD Mallorca perd dos punts en el minut 94

El RCD Mallorca ha empatat el seu partit contra l'Extremadura UD després d'un penal en contra al minut 94 que ha suposat l'1-1 definitiu. El conjunt mallorquinista no ha tingut marge de reacció i arriba als 15 punts després de 10 jornades disputades.

Al primer temps, el RCD Mallorca ha tingut la possessió de la pilota i ha intentat superar el sistema defensiu de l'equip extremeny, ben plantat al terreny de joc. L'Extremadura UD, no en va, ha tingut dues bones aproximacions a les botes d'Enric Gallego, que s'ha topat amb la part lateral del pal, i de Chuli. Lago Junior ha intentat ser protagonista, igual que Aridai, però les seves arribades no han tingut premi.

En el segon acte, s'ha repetit el mateix guió encara que amb premi mallorquinista antres del primer quart d'hora. Al minut 58, Aridai ha avançat al RCD Mallorca després d'una gran jugada d'Stòitxkov que Lago, que no han aconseguit ampliar la diferència.

L'Extremadura UD, que ha jugat amb deu des del minut 71 per la doble groga a Aitor, no ha perdut la cara al partit i ha igualat en una jugada polèmica en el minut 94. El col·legiat ha xiulat un agafada dins l'àrea que Kike Marquez s'ha convertit en l'empat des dels onze metres.

Onze RCD Mallorca: Reina, Fran Gámez, Valjent, Raíllo (Baba, 79 '), Salva Ruiz; Marc Pedraza, Salva Sevilla, Dani Rodríguez (Stòitxkov, 57 '), Aridai, Lago, Abdón (Ferran Giner, 68').

Gols: 1-0 Aridai, 58 '; 1-1 Kike Márquez, 94 '.