Destacats

El RCD Mallorca perd davant el Reial Madrid (0-3)

El conjunt bermellón cau davant el líder en el Visit Mallorca Estadi

El RCD Mallorca va perdre davant el líder de la Lliga, el Reial Madrid (0-3). Els de Luis García Plaza van jugar un bon partit, però la pegada del conjunt blanc i els errors individuals van decantar la trobada. Encara així, el conjunt bermellón va donar la cara en tot moment davant el primer classificat. Ara el RCD Mallorca buscarà de frenar la dinàmica de cinc derrotes consecutives davant el RCD Espanyol.

La primera part va ser un anar i venir per part de tots dos conjunts, duels individuals i ocasions perilloses per a tots dos conjunts. Sergio Rico va salvar una molt clara de Karim Benzema, mentre que el pal va evitar el gol de Pablo Maffeo. Una primera meitat en la qual va passar de tot, amb molta intensitat i amb opcions tant per a RCD Mallorca com Reial Madrid. Sense gols, però amb molt de futbol es va arribar al descans.

La segona meitat semblava ser igual fins que en el 54 el Reial Madrid es va avançar. Bava va perdre la pilota en el centre del camp, amb possible falta al jugador ganés, i Vinicius va acabar la jugada batent a Sergio Rico. Amb el RCD Mallorca buscant la porteria de Courtois, els blancs van fer el que millor saben fer: sortir a la contra. Després d'una carrera per la banda, Vinicius va caure dins de l'àrea i el col·legiat va xiular penal. Benzema va xutar i va marcar. El francès va ser qui va marcar el tercer després d'un servei de cantonada. Amb el 0-3 es va arribar al final del partit.