Destacats

El RCD Mallorca perd davant el RCD Espanyol en el Visit Mallorca Estadi (1-2)

Els vermells cauen en un partit en el qual els visitants van tenir més fortuna de cara a gol

El RCD Mallorca perd davant el RCD Espanyol en el Visit Mallorca Estadi (1-2). Els de Luis García Plaza van caure en un partit en el qual els vermell van jugar un bon partit, però les ocasions no van entrar. Puado en la primera meitat i Dimata en la segona van donar els tres punts als blanc-i-blaus. Amath va anotar el gol vermell.

Per a la jornada 25 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza només va fer un canvi respecte al de la victòria a domicili davant l'Albacete Balompié la jornada anterior. Fran Gámez, després de la seva recuperació després de la lesió va tornar a l'onze inicial i va entrar per Mboula. Antonio Sánchez va ocupar la zona de banda.

Els dos equips van utilitzar els primers minuts del partit per a tantejar-se. Pressions altes i competint de tu a tu en la possessió de la pilota. No va ser fins al minut 16 quan va arribar la primera oportunitat clara per al RCD Mallorca. Amath va rebre una gran passada de Salva Sevilla i, després de quedar-se només davant Diego López, el tret del davanter vermell el va desviar el portera. En el 23, Diego López va tornar a intervenir, de nou de les botes de Amath, un tret a boca de canó després d'una gran acció combinativa dels de Luis García Plaza.

En el minut 33 es van avançar els visitants en el seu primer tret a porta del partit. Puado va rematar de cap un centre de Embarba després d'una falta lateral. Amb el gol blanc-i-blau, els vermells van recuperar la possessió i van buscar moure la pilota de costat a costat, però no van trobar la porteria del RCD Espanyol. Amb el 0-1 en el marcador es va arribar al descans.

La segona part va arrencar amb un chut de Miguelón que Manolo Reina va aconseguir desviar lluny de la porteria. Amb el transcurs del partit, els vermells van fer un pas cap endavant. En el minut 52 Amath va empatar la trobada. El davanter vermell va rebre un gran passi d'Antonio Sánchez dins de l'àrea. Deu minuts després, Abdón va tenir una gran oportunitat després de girar-se dins de l'àrea, però el seu tret va sortir per sobre de la porteria.

En el 73, els visitants es van tornar a avançar en el marcador. Dimata va marcar després d'un centre des de la dreta de Raúl De Tomás. Els vermells no van baixar els braços i van seguir amb la insistència sobre la meta de Diego López. Les ocasions no es van aconseguir materialitzar en gol en els últims minuts de partit. Amb el 1-2 es va arribar al final de la trobada.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Gámez (76’), Raíllo, Valjent, Oliván, Ruiz de Galarreta (76’), Salva Sevilla (81’), Dani Rodríguez, Amath, Antonio Sánchez, Abdón (71’)

Suplents: Parera, Koke, Cufré, Russo, Febas (76’), Gayà, Murilo (81’), Trajkovski, Mboula, Marc Cardona, Álvaro (71’), Mollejo (76’), Lago Junior

RCD Espanyol: Diego López, Llambrich (77’), David López, Cabrera, Pedrosa, Bare (62’), Sergi Darder (85’), Embarba, Nico (62’), Puado, RDT (77’)

Suplents: Oier, Calero, Lluís, Wu Lei, Fran Mérida (62’), Melendo (85’), Dídac, Dimata (62’), Vadillo, Vargas, Pol (77’), Óscar (77’)

Gols: Puado, 0-1 (33’); Amath, 1-1 (52’); Dimata, 1-2 (73’)