PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca perd davant el Getafe CF a Son Moix (0-1)

Els vermells cauen davant el Getafe CF després d'un partit que s'ha decidit en la segona meitat

El RCD Mallorca perd a Son Moix després del solitari gol de Maksivomic. Els de Vicente Moreno portaven dos partits sense perdre, però no han pogut sumar a Son Moix davant el Getafe CF (0-1). Un partit en el qual no hi ha hagut moltes ocasions i que s'ha decidit en la segona part.

Després de l'empat davant el Betis la setmana passada en el Benito Villamarín, Vicente Moreno ha realitzat dos canvis en l'onze titular. Lumor ha entrat en el lateral esquerre en lloc del lesionat Koutris i Lago Júnior en la davantera per Budimir.

El partit ha començat amb poques ocasions i amb moltes disputes individuals. Els dos equips han aguantat, amb possessions molt curtes, sense arribar a l'àrea rival. Han estat els visitants els primers a posar en dificultats a Manolo Reina. Ángel i Mata han arribat a l'àrea des de les bandes sense trobar porteria. De centres laterals han arribat les aproximacions més perilloses dels de Bordalás, però la defensa bermellona ha aconseguit tapar molt bé els centres.

A partir del minut 20 han arribat els millors minuts del RCD Mallorca, però sense aconseguir crear perill sobre la meta blava. Des de l'esquerra i en les botes de Lumor han arribat les millors aproximacions locals. Sense ocasions i sense gols s'ha arribat al temps de descans.

La segona part ha estat tot el contrari que la primera. Des del primer minut les ocasions han estat clares. En les botes de Lago Júnior han arribat les primeres aproximacions vermellas. En el minut 54, Manolo Reina ha detingut un gran chut amb l'esquerra de Etebo que ha estat molt prop d'entrar.

En el minut 67 ha arribat el gol del Getafe CF. Maksimovic ha rematat tot sol dins de l'àrea un bon centre de Kenedy des de l'esquerra. Després del gol, Vicente Moreno ha realitzat dos canvis per a intentar empatar el partit. Abdón, Febas han entrat al camp per a buscar el gol.

En els últims minuts els vermells han atacat la porteria de David Soria. Bones internades de Abdón i Lago Júnior que no han trobat els tres pals. Mentrestant, Salva Sevilla ha estat expulsat per dues targetes grogues per protestar quan ja havia estat substituït. Ja en el descompte els de Vicente Moreno han cercat el gol amb centres laterals.

En el 95 Manolo Reina ha detingut un gran chut de Jaime Mata que Valjent ha desviat a córner. Aquí s'ha acabat el partit i el RCD Mallorca ha perdut dues jornades després.

RCD Mallorca: Reina, Pozo, Valjent, Raíllo, Lumor, Kubo, Baba (76’), Salva Sevilla (56’), Dani Rodríguez, Cucho (72’), Lago Junior.

Suplents: Fabricio, Gámez, Pedraza, Sedlar, Febas (76’), Chavarría (56’), Abdón (72’)

Getafe CF: David Soria, Damián, Djené, Etxeita, Olivera, Etebo (90’), Arambarri, Maksimovic, Kenedy (75’), Mata, Ángel (70’)

Suplents: Chichizola, Cabaco, Amath (77’), Deyverson (70’), Jorge Molina, Jason, Timor (90’)

Gols: Maksivomic 0-1, (67’)