Destacats

El RCD Mallorca perd 2-0 davant el Sevilla FC

En-Nesyri i Bryan Gil van ser els golejadors del partit

El RCD Mallorca va perdre 2-0 davant el Sevilla FC en l'Estadi Ramón Sánchez-Pizjuán en la jornada 21 de la lliga Santander. Els dos gols del conjunt dirigit per Jorge Sampaoli van arribar en el primer temps, obra d'En-Nesyri i Bryan Gil.

En la primera part, el Sevilla FC va ser el clar dominador del duel amb contínues arribades de perill a l'àrea rival. En el minut 22’ el porter vermell realitzaria una parada magistral després d'una gran rematada de cap d'En-Nesyri, que venia precedit d'una passada de Jesús Navas. Instants després ho tornaria a intentar el conjunt de Nervión, en aquesta ocasió, seria Galarreta el que salvaria sota pals al conjunt d'Aguirre després de rebutjar un xut de Suso. El 1-0 arribaria en el minut 28’ del duel per mitjà d'En-Nesyri. El davanter marroquí, aprofitaria un gran pase en llarg de Gueye, per a anar-se amb velocitat i superar la porteria de Rajkovic. Mancant cinc minuts per a arribar al descans, Bryan Gil posaria el 2-0 després d'un centre de Navas a l'àrea.

En el segon temps, el RCD Mallorca va presentar una millor cara, però no va aconseguir veure porteria. En el minut 3’ va tenir lloc l'acció més polèmica del partit, i que podria haver canviat l'esdevenir del duel: una falta claríssima de Badé a Muriqi. Una jugada que podria haver estat targeta vermella per al sevillista, ja que el Kosovar era l'últim home. No obstant això, ni l'àrbitre ni el VAR van considerar punible aquesta acció. En el minut 75’, Kang in Lee llançaria una falta perillosa des de fora de l'àrea, però sortiria desviada per ben poc. Malgrat la insistència dels vermells i dels canvis de Javier Aguirre, el RCD Mallorca no va aconseguir donar la volta al marcador. D'aquesta manera, es manté amb 28 punts en la classificació i ocupant el desè lloc en la taula.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Raillo, Valjent, Nastasic, Augustinsson (Kadewere, m.72); Baba (Morlanes, m.64), Ruiz de Galarreta, Kang In Lee, Dani Rodríguez (Amath, m.64); y Muriqi.

Sevilla F.C: Bono; Badé, Gudelj, Nianzou; Jesús Navas (Montiel, m.59), Fernando (Acuña, m.82), Pape Gueye, Brian Gil; Suso (Rakitic, m.73), Óliver Torres (Jordán, m.82); y En-Nesyri (Ocampos, m.74).