PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca no pot amb el Sevilla FC ni amb el VAR (0-2)

Els vermells planten cara a el tercer classificat però cauen davant els andalusos en un partit marcat pel video arbitratge

Un possible penal no revisat, un gol a favor anul·lat i un penal en contra aquesta vegada sí xiulat pel VAR ha posat les coses massa en contra a un RCD Mallorca que s'ha pogut posar per davant als tres minuts, que ha plantat cara a l'Sevilla FC però que ha acabat cedint els tres punts a Son Moix (0-2).

L'entrenador Vicente Moreno ha apostat pel seu onze tipus, que va descansar davant de l'Álamo, i les úniques novetats han estat la inclusió de Sedlar, en el seu debut de lliga, per la baixa de Raíllo i el retorn a la titularitat de Lago Junior després de superar els seus problemes físics.

El Mallorca ha tingut el seu millor ocasió als tres minuts quan després d'una bona internada de Kubo Lago Junior ha rematat alt una bona passada de la mort de l'japonès. Els sevillans s'han sobreposat de l'ensurt ràpidament i han gaudit de l'domini de la pilota dels primers vint minuts.

El primer cop per als vermells ha arribat al minut 21 quan Diego Carles s'ha avançat a la sortida de Reina en un córner i ha posat el 0-1 al marcador. Des d'aquest moment han arribat els minuts de polèmica a Son Moix. El Mallorca, que ha reaccionat bé al gol en contra, ha reclamat un possible penal de Munir sobre Lago Junior però el VAR no ha revisat l'acció. Poc abans de la mitja part, els vermells han vist com el vídeo arbitratge ha anul·lat un gol de Budimir per un mil·limètric fora de joc del croat després d'una centrada de Lumor des de l'esquerra que ha tocat Lago inhabilitant la posició de davanter.

La polèmica ha tornat a aparèixer en la segona meitat. Després d'un contraatac dels de Vicente Moreno el VAR ha revisat una trepitjada de Baba a l'àrea local sobre Joan Jordà i el col·legiat ha assenyalat la pena màxima. Banega ha enganyat Reina i pel centre ha posat el 0-2 al minut 63. El tècnic local ha tret tota la pólvora que tenia a la banqueta donant entrada a l'Cucho Hernández, Chavarría i Febas però ja no hi hauria ocasions clares de gol i els tres punts han marxat de Son Moix en un partit marcat per les decisions arbitrals.

RCD Mallorca: Reina, Fran Gámez, Sedlar, Valjent, Lumor, Baba (78’), Salva Sevilla (57’), Lago Junior, Dani Rodríguez, Kubo y Budimir (69’).

Canvis: Ariday, Xisco Campos, Pablo Chavarría (69’), Cucho (57’), Fabricio, Febas (78’) y Señé.

Sevilla FC: Vaclik, Jesús Navas, Carriço, Diego Carlos, Reguilón, Fernando, Banega, Joan Jordán (73’), Munir, Ocampos (90’) y De Jong (66’).

Canvis: Bono, Bryan Gil, Gudelj (90’), Koundé (66’), Rony Lopes, Óliver Torres y Franco Vázquez (73’).

Gols: 0-1, Diego Carlos, min. 21, 0-2, Banega de penalti, min. 63.