Destacats

El RCD Mallorca guanya i continua sumant victòries en pretemporada

Els vermells vencen a la UD Ibiza a La Nucia

El RCD Mallorca va guanyar a la UD Ibiza a La Nucia (2-1) en el tercer partit de pretemporada. Els de Luis García Plaza van remuntar el punt inicial d'Ángel Rodado gràcies als gols de Jordi Mboula i Lago Júnior en la segona meitat. Amb aquesta victòria, els vermells sumen tres de tres, amb quatre gols a favor i un en contra. El pròxim partit serà el 27 de juliol davant l'SD Eibar.

Per al segon partit a La Nucia, el tercer de la pretemporada bermellona, Luis García Plaza va donar minuts en l'onze inicial a jugadors del filial com Tovar i Leo Román. El RCD Mallorca, que venia de guanyar per un gol a zero a la UDPoblense i al FC Cartagena en els partits anteriors, va sortir amb moltes ganes davant el conjunt eivissenc. Una UD Ibiza que va ascendir la temporada passada a la Lliga SmartBank.

En els primers minuts del partit els dos equips van arribar a crear perill mitjançant serveis de cantonada. No va ser fins al minut 13 quan, precisament després del llançament d'un córner,  Sedlar va rematar una pentinada de Raíllo, però la rematada del '20' vermell va sortir desviat de la meta eivissenca. En el minut 27 es va avançar la UD Ibiza amb un autèntic golàs d'Ángel Rodado. Sense deixar caure la pilota, des de molt lluny, va armar la cama i va sorprendre el porter vermell.

No va trigar a respondre el conjunt dirigit per Luis García Plaza amb accions individuals d'Aleix Febasi Jordi Mboula. En el minut 42, després d'una gran acció combinativa de tots els jugadors del centre del camp vermell, Salva Sevilla el va provar des de la frontal, però el porter de la UD Ibiza va enviar a córner. Un minut després, Joan Sastre el va provar de primeres, però el seu tret va sortir fregant el pal celeste. Amb la victòria per la mínima per a la UD Ibiza es va arribar al final de la primera meitat.

La segona meitat va arrencar amb els debuts de Jaume Costa amb la camiseta vermella i de Pablo Gálvez amb el primer equip. En els segons 45 minuts, els gols no van trigar a arribar. En el 53, Aleix Febas va realitzar una bona jugada individual per a filtrar una gran pilota a Gálvez que, després de donar-se la volta, va cedir l'esfèric a Mboula per a empatar el partit. Uns minuts després va ser Lago Júnior que, en una jugada marca de la casa, va batre al porter celeste per a donar-li la volta al marcador.

En el tram final del partit va arribar el debut esperat d'Ángel Rodríguez amb el RCD Mallorca i també el debut de Pere Joan defensant la porteria del primer equip vermell. Amb el 2-1 es va arribar al final del partit que va significar la tercera victòria consecutiva del conjunt dirigit per Luis García Plaza en aquesta pretemporada en la volta a la màxima categoria del futbol espanyol.

RCD Mallorca: Leo Román (77'), Sastre (70'), B. Oliván (46'), Raíllo (77'), Russo (46'), Sedlar (70'), Febas (61'), Salva Sevilla (61'), Lago Junior (70'), Mboula (61'), Tovar (46')

Suplents: Manolo Reina, Pere Joan (77'), Ruíz De Galarreta (61'), Baba (70'), Dani Rodríguez (61'), Maffeo (70'), Jaume Costa (46'), Ángel (70'), Valjent (46'), Gálvez (46'), Gayà (77'), Giaquinto, Ibra, Llabrés (61'), Mollejo (70')

Gols: Rodado, 0-1 (27'); Mboula, 1-1 (53'); Lago Junior (61')