Destacats

El RCD Mallorca guanya en el 90 al Rayo Vallecano (2-1)

Els vermells depenen de si mateixos per a seguir en Primera Divisió

El RCD Mallorca va guanyar al Rayo Vallecano en la penúltima jornada de la Lliga (2-1). Els de Javier Aguirre van aconseguir la victòria gràcies a un gol de Abdón Prats en el temps de descompte. Amb aquesta victòria els bermellones depenen de si mateixos per a aconseguir la permanència en Primera Divisió.

El partit va començar de la millor forma possible amb un gran gol de Muriqi després d'un gran centre de Jaume Costa. El kosovar va anotar el seu cinquè gol en aquesta temporada i va igualar a Salva Sevilla com a màxim golejador de l'equip. Amb el 1-0 es va arribar al temps de descans i el RCD Mallorca veia a prop l'objectiu d'arribar a l'última jornada amb opcions de permanència.

Després del descans, el Rayo Vallecano va fer un pas cap endavant i va aconseguir l'empat en el minut 60 gràcies a un gol de Pathé Ciss després d'un córner. El gol visitant va silenciar el Visit Mallorca Estadi, però que va despertar amb l'entrada de Abdón Prats. El Dimoni d'Artà va ser l'encarregat d'aixecar, animar i encendre l'estadi amb un gol en el descompte. Amb la victòria i els tres punts, el RCD Mallorca surt de les posicions de descens i depèn de si mateix per a aconseguir la permanència en Primera Divisió.

RCD Mallorca: Reina, MaffeoRaílloValjentOliván, Jaume Costa (Dani Rodríguez, m.64), Battaglia, Salva Sevilla (Kang In Lee, m.84), Antonio Sánchez (Take, m.64), Ángel (Abdón, m.74), Muriqi

Gols:  Muriqi, 1-0 (12'); Pathé Ciss, 1-1 (60'); Abdón, 2-1 (91')