Destacats

El RCD Mallorca guanya al Real Unió d'Irun i passa de ronda

Els vermells van vèncer 0-1 a Copa del Rei

El RCD Mallorca es va imposar 0-1 al Real Unió d'Irun a l'Stadium Gal en el partit corresponent a la segona ronda de la Copa del Rei. Dani Rodríguez va ser l'encarregat d'anotar l'únic tant del partit.

A la primera part, el conjunt vermell va sortir a per totes tenint diverses ocasions per perforar la porteria de Jon Irazustra. La primera ocasió la va tenir l'equip balear, després d'un centre al punt de penal de Gio a Muriqi, però la rematada de cap del kosovar va sortir desviada. Tan sols quatre minuts després (7'), els de David Movilla van tenir una gran oportunitat per mitjà d'Iván Pérez, però Greif va evitar el primer tant dels irundarras. Tot i això, el lluminós no es va moure fins al minut 20. Dani Rodríguez li va llevar l'esfèric a Montoro, es va plantar davant de l'àrea i d'un xut creuat, va aconseguir posar el 0-1 marcador. No obstant, els de Javier Aguirre van seguir intentant ampliar l'avantatge.

A la segona meitat, va aparèixer Muriqi per rematar de cap un centre de Kang in Lee al 55, però sense sort. Al minut 86, un gran Dominik Greif va aturar el xut de Bravo. Quatre minuts més tard (89’) i després de sortir amb velocitat, Tino Kadewere tindria un mà a mà amb el porter però llançaria la pilota molt desviada. En el temps afegit, l'última oportunitat va ser d'Ángel, però el porter rival va enlairar l'esfèric. El RCD Mallorca segueix endavant a la Copa del Reu i el proper divendres 23 de desembre coneixerà el seu rival.

RCD Mallorca: Greiff, Jaume Costa, Nastasic, Raíllo, Valjent , Gio, Galarreta, Baba, Dani Rodríguez, Kang in Lee (76’), Muriqi (84’)

Suplents: Leo Román, Cufré, Russo, Copete, Sánchez, Grenier, Abdón, Kadewere (76’), Maffeo, Ángel (84’), Battaglia

Real Unió d'Irun : Irazusta, Montoro (82’), Pérez, Seguín (82’), Jon Ander (73’), Rivero (82’), Oyarzun, Azkue, Aramburu, Espigares, Núñez

Suplents: Jaso (82’), Beobide, Capelete (82’), Parada, Gagua, Luque, Bravo (82’), Sánchez (73’), Iza, Agirre

Gols: Dani Rodríguez, 0-1 (20’)