PRIMER EQUIP

El RCD Mallorca guanya al Deportivo Alavés a Son Moix (1-0)

Els vermells  aconsegueixen la victòria davant el Deportivo Alvaés després de tres jornades sense sumar

El RCD Mallorca aconsegueix els tres punts a Son Moix després de derrotar a Deportivo Alvaés, 1-0. El gol de Cucho Hernández dóna als de Vicente Moreno una victòria tres jornades després. Un partit en el qual el VAR ha tornat a anul·lar un gol al Real Mallorca, a més de que Pacheco ha aturat un penal a Salva Sevilla.

Després de la derrota davant l'Espanyol en el RCDE Stadium, Vicente Moreno només ha fet un canvi respecte a l'onze de la setmana passada. Cucho Hernández ha entrat en lloc de Lago Júnior.

El partit ha començat amb algunes aproximacions a l'àrea dels dos conjunts, però sense cap perill per als porters i sense un dominador clar de la possessió de la pilota. Ha estat en el minut 14 quan els vermells s'han acostat per primera vegada sobre la porteria de Pacheco. Dos centres laterals de Pozo que no han trobat rematador.

A partir d'aquí han estat els de Vicente Moreno els que han atacat la porteria visitant. Bones internades de Febas i Cucho que no han pogut veure porta. De jugada assajada ha arribat el primer chut a porta del partit. En el 25, Budimir ha rematat des de la frontal de l'àrea petita una bona pilota que venia d'un corner botat per Salva Sevilla. Pacheco ha realitzat la primera aturada del partit.

Quan Lumor estava generant molt perill per banda esquerra ha hagut de ser substituït per unes molèsties. En el seu lloc ha entrat i debutat amb la camiseta del RCD Mallorca el fitxatge d'hivern, Leonardo Koutris. Ha estat en el minut 29 quan ha arribat l'oportunitat més clara de la primera meitat. Pacheco ha detingut un penal a Salva Sevilla. El col·legiat del partit havia assenyalat pena màxima a favor del RCD Mallorca per unes mans de Magallán dins de l'àrea.

En els últims minuts de la primera part cap dels dos equips s'ha voltat amb molt de perill a les àrees. El Real Mallorca s'ha acostat amb alguns chuts llunyans de Febas i Salva Sevilla que no han trobat porteria. Amb l'empat a zero s'ha arribat al descans.

La segona part ha iniciat amb bons atacs per part dels dos equips, però ha estat el Real Mallorca el que ha trobat porteria primer però, de nou el VAR, ha anul·lat el gol local. Dani Rodríguez havia anotat després d'una bona jugada de Take Kubo per banda esquerra i el col·legiat ho ha anul·lat per una mà del Cucho a l'inici de la jugada.

En les botes de Kubo ha començat a arribar el perill bermellón i en el minut 62 ha arribat el gol del Real Mallorca. Després d'una bona jugada col·lectiva, Cucho Hernández s'ha estrenat amb la camiseta vermella. Un centre precís lateral de Koutris que el davanter ha rematat i, després d'una primera aturada de Pacheco, ha trobat porteria.

Amb el gol el joc s'ha frenat. Molta possessió en el centre de camp, però sense arribades clares en les dues àrees. Dani Rodríguez i Budimir ho han intentat des de lluny, però sense trobar els tres pals. En el minut 88, s'ha anul·lat un gol al Deportivo Alvaés per fora joc clar d'Edgar.

En els últims minuts el Real Mallorca ha aguantat l’atacada dels visitants i amb el 1-0 s'ha arribat al final del partit. Tres punts que es queden a Son Moix després de tres partits sense aconseguir sumar.

RCD Mallorca: Reina, Lumor (28’), Valjent, Raíllo, Pozo (84’), Baba, Febas (51’), Dani Rodríguez, Salva Sevilla, Cucho Hernández, Ante Budimir

Suplents: Fabrico, Sedlar (84’), Take Kubo (51’), Abdón, Leonardo (28’), Señé, Lago Junior

Deportivo Alavés: Pacheco, Ximo Navarro, Laguardia, Magallán (68’), Duarte, Burke (57’), Fejsa, Camarasa, Vidal (76’), Joselu y Lucas Pérez.

Suplents:Aritz, Ely, Edgar (57’), Manu García (68’), Pons, Martín (76’), Borja

Gols: Cucho Hernández, 1-0 (62’)