Destacats

El RCD Mallorca guanya al CD Mirandés en el Visit Mallorca Estadi (2-1)

Els vermells aconsegueixen una victòria importantíssima en aquest tram final

El RCD Mallorca va sumar de tres després de superar, en el Visit Mallorca Estadi, al CD Mirandés (2-1). Els de Luis García Plaza vàren conseguir la victòria i amb el gol després de dues accions d'Abdón Prats. En el primer, el davanter va ser l'encarregat de trobar porteria i en el segon, el seu xut el va desviar el porter i va ser el defensa qui va introduir la pilota al fons de la xarxa. Tres punts molt importants per a seguir en posicions d'ascens directe i, sobretot, per tornar a la senda de la victòria.

Per a la jornada 37 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza va realitzar fins a tres canvis en l'onze inicial. Abdón va substituir a Álvaro Giménez en la punta d'atac, Antonio Sánchez va entrar per Cufré i Sedlar va ocupar el lloc del lesionat R. De Galarreta. El RCD Mallorca venia de caure de manera consecutiva en el Nou Castalia i en la Nova Creu Alta. Dues derrotes que no entraven en els plans del tècnic vermell i sabia de la importància de tornar a guanyar a casa.

El RCD Mallorca va sortir al partit amb moltes ganes, però el CD Mirandés no va posar les coses gens fàcils als de Luis García Plaza. El conjunt visitant va tractar de llevar-li la possessió a un RCD Mallorca que va ser el que va tenir les primeres ocasions. En el minut 14, després que Salva Sevilla tragués ràpid una falta, Joan Sastre va buscar un centre lateral al qual Abdón va estar a punt d'arribar. Quan semblava que el davanter vermell no podia seguir en el terreny de joc per un cop en el turmell, va aparèixer per a marcar el primer gol del partit a punt d'arribar al descans. Abdón va aprofitar un rebutg dins de l'àrea per a donar-se la mitjana volta i trobar la porteria de Lizoain.

En la segona part el guió va ser el mateix. Un CD Mirandés amb la possessió de pilota, però sense inquietar la meta de Manolo Reina. En el minut 51, Vivian va anotar en pròpia porta per al RCD Mallorca. Amath va recuperar la pilota en el centre del camp, va conduir fins a la frontal per a cedir-li una bona pilota a Abdón que, després del seu xut, la pilota va sortir rebotat en el central visitant. En el 64 va arribar la resposta visitant. Djouahra va realitzar una gran acció individual que, després de dues retallades, va trobar la porteria de Manolo Reina. No es va tornar a moure el marcador i els tres punts es van quedar en el Visit Mallorca Estadi. Tres punts que van permetre al RCD Mallorca seguir una setmana més en posicions d'ascens directe.

RD Mallorca: Manolo Reina, Raíllo (55'), Valjent, B. Oliván, Sastre, Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Aleksander Sedlar, Antonio Sánchez, Abdón (75'), Amath (88')

Suplents: Parera, Russo (55'), Febas (88'), Murilo, Lago Junior (75'), Fran Gámez, Mboula, Trajkovski, Cufré (75'), Marc, Luka Romero, Mollejo

CD Mirandés: Raúl Lizoain, Carlos Julio Martínez (60'), Juan Berrocal, Dani Vivian, Víctor Gómez, Javi Muñoz, Víctor Meseguer (60'), Pablo Martínez (79'), Jackson (79'), Cristo González, Erik Jirka (60')

Suplents: Limones, Jiménez (60'), Álex López (60'), Caballero, Ezzarfani (79'), Genaro, Mario Barco, Simón (79'), Letic, Djouahra (60'), Trigueros, Moreno

Gols: Abdón, 1-0 (45'); Vivian (pp), 2-0 (51'); Djouahra, 2-1 (60')