Destacats

El RCD Mallorca guanya al CD Leganés en el Visit Mallorca Estadi (1-0)

Els vermells sumen de tres després d'un partit disputat davant els pepineros

El RCD Mallorca va sumar de tres davant el CD Leganés en el Visit Mallorca Estadi (1-0). Els de Luis García Plaza van guanyar en el que va ser un partit molt igualat i que es va decidir gràcies al gol d'Antonio Raíllo en la primera part.

Per a la jornada 32 de la Lliga SmartBank i el segon partit de la setmana, Luis García Plaza va fer un únic canvi en l'onze inicial. Antonio Sánchez va tornar a l'onze substituint a Febas. El RCD Mallorca va començar el partit sabent de la importància de sumar de tres després d'aconseguir un punt de nou en les últimes tres jornades.

Els vermells van començar amb les idees clares i trobant un bon futbol. Sense arribar a tenir ocasions clares, van ser els locals els que van dominar la possessió i, a més, combinant prop de l'àrea pepinera. Sense chuts clars, ni acostaments de molt de perill en tots dos equips. No va ser fins al minut 26 que va coincidir amb el primer gol del partit. Raíllo va rematar una falta botada per Salva Sevilla des de la zona esquerra del camp. Un gran centre i una gran rematada de cap que va servir per a avançar als vermells.

Amb el gol vermell, el partit va agafar una altre direcció. Més tranquil·litat, menys ritme i un CD Leganés que va fer un pas endavant, però sense arribar a provar a Manolo Reina. En els minuts finals de la primera meitat, els pepineros van buscar la porteria local amb centres laterals. Amb el RCD Mallorca per davant en el marcador es va arribar al final dels primers 45 minuts.

La segona meitat va arrencar amb una ocasió clara per a Dani Rodríguez. El ‘14’ vermell va recollir una pilota filtrada, després d'una bona carrera d'Antonio Sánchez, però el seu chut va sortir fregant el pal dret de la porteria de Riesgo. Amb el pas dels minuts, els visitants van mantenir la possessió de la pilota, però sense posar en perill a Reina. Amb l'entrada de Amath, els vermells van desequilibrar més per les bandes i van tenir dos acostaments clars, però que van ser aturats per la defensa pepinera.

En el tram final del partit, Javi Hdz va enviar una pilota al travessr després d'una falta botada des de la frontal. Uns minuts finals amb molta intensitat per part dels dos equips. En el temps de descompte, Manolo Reina va realitzar una molt bona aturada després d'un cop de cap de Eraso. Amb el 1-0 va acabar el partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Sastre, Raíllo, Russo, B.Oliván, Baba (68’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez, Mboula (68’), Antonio Sánchez (89’), Abdón (72’)

Suplentes: Koke, Álvaro Giménez (72’), Murilo, Fran Gámez, Cufré (89’), Sedlar (68’), Febas, Marc, Luka, Gayà, Mollejo, Amath (68’)

CD Leganés: Riesgo, Palencia (46’), Omeruo, Sergio, Gaku, Sabin (60’), Rosales (72’), Rober Ibáñez (60’), Perea, Pardo (46’), Javi Hdz

Suplentes: Cuéllar, Conde, Bustinza, Brandon, Arnaiz (60’), Juan Muñoz (46’), Eraso (72’), Bua (46’), Borja (60’), Tahif, Miguel, Cassio

Goles: Raíllo, 1-0 (26’)