Destacats

El RCD Mallorca guanya a la UD Logroñés (4-0)

Els vermells aconsegueixen els tres punts després de vèncer als de La Rioja en el Visit Mallorca Estadi

El RCD Mallorca gana a la UD Logroñés en el Visit Mallorca Estadi (4-0) gràcies als gols de Salva Sevilla i Amath en la primera part i Abdón Prats, Luka Romero en la segona. Els de Luis García Plaza han aconseguit la victòria en un partit que s'ha posat de cara molt aviat amb l'expulsió d'Andoni i el gol de Salva Sevilla en els primers minuts de partit. A partir d'aquí, els bermellones han dominat la trobada.

Per a la jornada 15 de la Lliga SmartBank, Luis García Plaza ha realitzat fins a set canvis respecte a l'equip titular que va jugar en Cartagonova davant l'FC Cartagena. Cufré i Gámez han entrat per B. Oliván i Joan Sastre en els laterals; Ruiz de Galarreta i Salva Sevilla han sortit d'inici en el centre del camp substituint a Bava i Febas; Amath, Mboula i Antonio Sánchez en atac han començat en l'onze inicial per Lago Júnior, Murilo i Álex Alegría.

El partit ha començat amb una cessió assenyalada pel col·legiat a favor del RCD Mallorca. L'encarregat d'efectuar-la ha estat Salva Sevilla, però Andoni ha tret la mà en la línia de gol i l'àrbitre ha assenyalat penal i, amb això, l'expulsió del lateral visitant. Dani Rodríguez ha xutat la pena màxima, però Santamaría ho ha desviat. Després de la revisió del VAR, l'àrbitre ha manat repetir el penal per la intrusió de jugadors rivals en l'àrea. El segon, Santamaría l'ha tornat a detenir però en el rebutgi Salva Sevilla ha marcat el primer gol vermell.

Després d'uns primers minuts amb moltes interrupcions i amb la UD Logroñés amb un jugador menys, el RCD Mallorca ha estat el dominador del joc. En el minut 40, Ruiz De Galarreta ha enviat la pilota al travesser des de la frontal. Segons després, Amath ha anotat el segon gol vermell des de dins de l'àrea després d'agafar un rebutgi d'un xut de Dani Rodríguez. Amb el 2-0 s'ha arribat al descans.

La segona part ha arrencat amb el mateix guió amb el qual acabat la primera. En el minut 59, Ruiz De Galarreta l'ha intentat després d'una falta d'estratègia, però el seu tret ha sortit per sobre de la porteria. Minuts després ha estat Mboula l'encarregat d'arribar amb perill a la meta rival, però Yari ha detingut.

En el minut 69 ha arribat el tercer gol vermell. Abdón Prats ha rematat a un toc des de dins de l'àrea, després un bon centre de Fran Gámez per la dreta. En el 86, Luka Romero ha marcat el seu primer gol amb el primer equip i el quart del partit. El jugador de 16 anys s'ha girat molt bé dins de l'àrea i ha batut Yari per a sentenciar el partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Gámez, A. Raíllo, Valjent, Cufré, Ruiz De Galarreta (71’), Salva Sevilla, Dani Rodríguez (71’), Mboula (81’), Antonio Sánchez (63’), Amath (63’)

Suplentes: Miquel Parera, Russo, Joan Sastre, B.Oliván, Febas (71’), Álex Alegría, Abdón (63’), Murilo (63’), Lago Junior (81’), Baba, Sedlar, Luka Romero (71’)

UD Logroñés: Santamaría (56’), Medina, Gorka, Bobadilla, Arnedo (60’), A.Vitoria (75’), Rubén M (75’), Bogusz (60’), O.Siddiki, Andoni López, J.Sierra

Suplentes: Yari (56’), Van La Parra (75’), Ruiz, Errasti, Clemente, Iñaki (60’), Andy, Iago Lopez, D.Petcoff (60’), David Glez (75’), Alex Perez, M.Lapeña

Goles: Salva Sevilla, 1-0 (8’); Amath, 2-0 (40’); Abdón, 3-0 (69’): Luka, 4-0 (86’)