Destacats

El RCD Mallorca goleja al Vila-real CF

Els vermells es van imposar 4-2 al conjunt groc

El RCD Mallorca va vèncer 4-2 davant el Vila-real CF en el Estadi Mallorca Son Moix en la jornada 22 de la lliga Santander. Van formar part de la golejada vermella: Tino Kadewere; Dani Rodríguez, que va signar un doblet i Vedat Muriqi. D'aquesta manera, el conjunt dirigit per Javier Aguirre suma la cinquena victòria consecutiva a casa i aconsegueix els 31 punts en la lliga.

L'encarregat d'obrir el marcador en el minut 20 de la primera part va ser Tino Kadewere, que aprofitaria un error de Pepe Reina per a posar el 1-0 en el marcador i anotar el seu primer tant en la lliga com a jugador del RCD Mallorca. Un minut més tard seria expulsat el migcampista del Vila-real, Manu Trigueros, després de donar-li una manotada a Dani Rodríguez. El gol de l'empat vindria en el minut 43’ del duel: Raíllo no arribaria a la passada enrere del seu company Gio González, una acció que Morales va saber aprofitar per a superar a Raijkovic i posar les taules en el marcador. Un empat que duraria poc temps en el lluminós, ja que en la jugada posterior el RCD Mallorca tornaria a posar-se per davant gràcies a Dani Rodríguez. El de Betanzos executaria un contundent cop de cap després d'un gran centre de Pablo Maffeo, que manaria la pilota al fons de la xarxa i que suposaria el 2-0 en el marcador.

Als deu minuts de la segona part, el Vila-real aconseguiria tornar a empatar el partit, una vegada més, a causa d'una errada en la defensa vermella en la sortida de pilota. En aquesta ocasió seria Chukwueze el que manaria l'esfèric al fons de la xarxa. Però una vegada més, el RCD Mallorca sabria reaccionar de la millor manera i seria de nou amb un gol de Dani Rodríguez que tornaria a avançar al conjunt de Javier Aguirre en el minut 56’ del partirt. Muriqi també s'uniria en el 63’ a la festa golejadora després d'un centre creuat de Maffeo que cabotejaria Raíllo per a deixar-la-hi a plaer al Kosovar. D'aquesta manera, el davanter vermell suma nou gols en el que portem de lliga.

RCD Mallorca: Rajkovic; Maffeo, Gio, Raíllo, Copete (Nastasic, m.78), Jaume Costa; Galarreta, Dani Rodríguez (Battaglia, m.74), Kang In Lee (Grenier, m.81), Kadewere (Ángel, m.78) y Muriqi (Abdón, m.81).

Villarreal CF: Reina; Foyth, Albiol, Pau Torres, Mojica; Capoue (Terrats, m.89), Parejo, Trigueros; Chukwueze (Baena, m.67), Yeremy (Haissem, m.67) y Morales (Fer Niño, m.89).