Destacats

El RCD Mallorca gana al CD Tenerife en el Visit Mallorca Estadi (2-0)

Els vermells aconsegueixen la seva segona victòria consecutiva després de vèncer al conjunt de Tenerife amb els gols de Martin Valjent i Dani Rodríguez

El RCD Mallorca suma els tres punts per segona setmana consecutiva després de guanyar al CD Tenerife (2-0). Els de Luis García Plaza aconsegueixen la segona victòria consecutiva en el Visit Mallorca Estadi després dels gols de Martin Valjent en la primera meitat i un altre, de penal, de Dani Rodríguez en la segona part.

Per a la quarta jornada de la lliga SmartBank, la segona consecutiva en el Visit Mallorca Stadi, Luis García Plaza ha fet un únic canvi en l'onze inicial respecte al de la victòria davant el CE Sabadell. Murilo ha entrat, i debutat com a titular, en lloc del lesionat Mboula.

El partit ha iniciat amb molt de ritme. Els de Luis García Plaza han inquietat la porteria de Tenerife en els primers minuts de partit. El perill ha arribat de les incorporacions de Oliván pel lateral esquerre i la pressió constant de Abdón Prats. En el minut 17 ha arribat el primer acostament per als vermells. Una bona carrera de Lago Júnior per la banda esquerra i, després d'una assistència Abdón, un defensa visitant ha buidat la pilota a servei de cantonada.

En el minut 19, a pilota parada, ha arribat el primer gol bermellón. Martin Valjent ha rematat de cap un bon centre lateral de Oliván. El central bermellón ha fet un moviment que li ha permès rematar només en la frontal de l'àrea petita i, després de girar completament el coll, ha batut a Ortolà. Amb el gol han arribat minuts de domini per als bermellones.

En el minut 38 el CD Tenerife ha tingut una ocasió triple. Zarfino ha rematat un centre lateral sense trobar porteria i Joselu ha agafat el rebutg i ha enviat la pilota al travesser. En última instància, Moore ha disparat per sobre de la porteria defensada per Manolo Reina. El partit ha arribat al descans amb el RCD Mallorca per davant en el marcador, però replegat en el seu camp en els últims minuts de la primera meitat.

La segona meitat ha arrencat amb un penal per al conjunt de Luis García Plaza. Dani Rodríguez ha recollit un rebutgi dins de l'àrea i Aitor ha derrocat al migcampista vermell. Amb el penal ha arribat el segon gol vermell. En aquest cas ha estat el mateix Dani Rodríguez l'encarregat de transformar la pena màxima i marcar el seu segon gol en aquesta temporada.

En el minut 70, el CD Tenerife ha aconseguit marcar, però el col·legiat ha anul·lat el gol de Apeh per fora de joc del davanter visitant. Deu minuts després, els visitants han tornat a tenir un acostament amb molt de perill. Manolo Reina ha intervingut en dues ocasions una rematada del CD Tenerife després d'un servei de cantonada.

En els minuts finals han entrat i debutat amb la samarreta del RCD Mallorca, Cufré i De Galarreta. En el minut 89 ha arribat una ocasió perillosa per als vermells. Un gran toc d'Alegria per a Febas que, després d'una bona conducció, ha assistit a Antonio Sánchez que ha rematat alt. Amb aquesta ocasió s'ha arribat al final del partit.

RCD Mallorca: Manolo Reina, Joan Sastre, Raíllo, Valjent, B. Oliván, Baba, Febas, Murilo (66’), Salva Sevilla (86’), Dani Rodríguez (86’), Lago Júnior (71’), Abdón (71’)

Suplents: Miquel Parera, Iván Bravo, De Galarreta (86’), Antonio Sánchez (66’), Luka Romero, Alegría (71’), Russo, Fran Gámez, Sedlar, Febas (71’), Trajkovski, Cufré (86’)

CD Tenerife: Ortolà, Kakabazde (66’), Álex Muñoz (57’), Bruno Wilson, Jacobo (57’), Pomares, Aitor, Joselu (57’), Moore, Zarfino (85’), Spicic

Suplents: Dani H, Víctor, Alberto, Nono, Suso (57’), Carlos Ruiz, Shashoua (66’), Apeh (57’), Jorge (85’), Jaiteh, Borja, David (57’)

Gols: M. Valjent, 1-0 (19’); Dani Rodríguez, 2-0 (54’)